Reviews

Testpanel : Blond haar met John Frieda Precision Foam Colour

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe jij er uit zou zien met (lichter) blond haar? Dan heb ik misschien wel iets leuks voor je, wij zijn namelijk op zoek naar 5 testers voor de John Frieda Precision Foam colour haarkleuring! Als lid van ons testpanel krijg je het product (en wat extra''s om jullie te bedanken) opgestuurd en mag je het voor ons testen....Misschien hebben jullie het product al gezien in de winkels, het is de nieuwste innovatie op het gebied van haarkleuringen voor thuisgebruik. Het is de eerste long-lasting hair colour foam, die zeer eenvoudig in gebruik is en zorgt voor een kwalitatief hoogstaand resultaat!

John Frieda Precision Foam colour werkt zeer simpel, net zo eenvoudig als een shampoo. De foam (schuim) kleuring zorgt ervoor dat je geen druppels en vlekken maakt tijdens het kleuren en zorgt voor een vlekkeloos resultaat!Voor het testpanel zijn we op zoek naar 5 durfals die voor ons (en natuurlijk ook voor zichzelf) hun haar ongeveer 2 tinten lichter willen laten maken! Want ook dat kan met deze thuiskleuring! Wil jij een verpakking John Frieda precision foam colour thuis ontvangen (samen met een heerlijke shampoo en conditioner om jouw nieuwe kleur mooi te houden) en wil jij hierover een review schrijven voor Beautyscene? Meld je dan z.sm. aan en wie weet ben jij de gelukkige!Natuurlijk moet je dan wel weten welke kleur voor jouw haar geschikt is, tenminste, als je weet welk resultaat je wilt bereiken met deze kleuring. Met deze haarkleuring kun je jouw eigen haarkleur ongeveer 2 tinten oplichten, je kunt dus niet van echt donker naar heel licht gaan, dat gaat met dit product niet lukken. Daarom is het belangrijk dat je de test doet die je hier (<---klik) kunt vinden, de uitslag van de test is het kleurnummer dat je aan ons moet doorgeven.

Je kunt je aanmelden door hieronder (via Facebook) een comment met daarin het gewenste kleurnummer achter te laten, maar je mag ook een mail sturen naar winactie@beautyscene.nl, vergeet ook het kleurnummer niet en jouw adres.Doe dit voor woensdag 11 mei 2011, de gelukkige testers krijgen daarna een mailtje of Facebook berichtje. John Frieda zal de pakketjes naar jullie toe sturen en wij verwachten dan binnen 2 weken jullie reviews terug op de redactie, meer informatie zullen de testers krijgen via de mail. Natuurlijk zouden we het extra leuk vinden als jullie er ook een voor- en na-foto bij kunnen doen, maar dat is geen verplichting.

Doe dus snel de test via deze link & meld je aan! 

Deel dit artikel
Back to top