Nieuws

Chanel Perfection Lumière long lasting foundation

De beautywereld gonst al een paar maanden van de geruchten over een nieuwe, geweldige Chanel foundation. De berichten over deze foundation waren zo lovend, dat ik bijna niet kon wachten tot ik deze kon uitproberen! De Perfection Lumière foundation maakt zeker alle beloftes waar, het is echt een superfoundation!Een perfecte huid, wie wil dat nu niet? Iedereen natuurlijk wel! We doen ons best goed voor onze huid te zorgen, maar daarnaast hebben we soms nog wat extra "hulp" nodig van goede make-up producten. Producten zoals de nieuwe Chanel Perfection Lumière foundation van Chanel, een "long-wear flawless fluid makeup" ofwel een lang houdbare, vlekkeloze vloeibare make-up.
Perfection Lumiére is een dunne, vloeibare foundation die een medium tot complete dekking geeft, afhankelijk van de hoeveelheid die je aanbrengt. De foundation is heel goed op te bouwen en geeft de huid een mooie fluwelen finish. Je kunt de foundation zonder problemen plaatselijk gebruiken, bijvoorbeeld op rode vlekjes of oneffenheden, de foundation laat zich heel eenvoudig blenden met de huid. Met deze perfecte foundation krijg je absoluut geen masker effect, de huid ziet er echt heel mooi en natuurlijk uit.

Schattig detail aan het make-up tasje van Chanel


Ik heb de foundation in drie kleuren ontvangen, waarbij de middelste kleur 40 Beige echt mijn perfecte kleur is. Ter vergelijking, ik draag bijvoorbeeld van MAC NC40 en bij Bobbi Brown Natural/warm natural. Er zijn in totaal 15 kleuren te koop in Nederland, het totale kleurpalette van Chanel Perfection Lumiére bestaat uit 23 kleuren, maar niet alle kleuren worden op de Nederlandse markt uitgebracht.


De foundation laat zich heel simpel verdelen, ik gebruik daarvoor een platte foundation kabukikwast van Sigma of mijn MAC 180 kwast, je kunt ook een "normale" foundation kwast gebruiken. Ik breng de hoeveelheid van een pompje aan op mijn gezicht (zie de foto hieronder voor de hoeveelheid) en blend het mooi uit. Als ik eventueel op bepaalde plaatsen nog wat meer dekking wil, dan breng ik plaatselijk nog iets meer aan.De finish is mat, niet extreem mat, maar wel mooi mat. Eigenlijk is het een mooie natuurlijke finish, zonder al teveel glans. Als ik naar het gezichtje van mijn zoon van 7 kijk (met zijn vlekkeloze huid) dan zie ik eigenlijk een soortgelijke finish.

v.l.n.r. Beige Rosé 22, Beige 40 en Beige Ambré 44


De houdbaarheid is echt amazing!! De foundation blijft de hele dag echt perfect op zijn plaats, zelfs zonder primer of basis. De huid blijft mooi mat, al zie ik wel iets meer glans verschijnen op mijn voorhoofd, al is die echt minimaal. Dit is iets wat ik eigenlijk wel bij iedere foundation zie, dus geen verrassing. Ik ben echt fan! Ben je benieuwd naar hoe de foundation eruit ziet op mijn huid? Bekijk dan even dit filmpje, hierin draag ik de foundation.


De Chanel Perfection Lumière foundation gaat EUR 43,50 kosten voor een pompflacon van 30 ml. Je zult hem vanaf 7 oktober 2011 kunnen vinden in de winkels. De foundation is normaal zuinig in gebruik, gemiddeld doe ik toch wel een maand of 2/3 met een foundation als ik deze iedere dag gebruik. De foundation is in principe voor alle huidtypen geschikt, misschien met uitzondering van de hele droge huid. 

De foundation is in 15 kleuren te koop, hieronder zie je alle kleuren op een rij.

v.l.n.r. Beige rose 12, 22, 32, 42 en 52
v.l.n.r. Beige 10, 20, 30, 40, 50 en 60
v.l.n.r. Beige ambré 24, 34, 44 en 54


Ben je benieuwd naar deze foundation? Vanaf 7 oktober vinden jullie deze in de winkels, delen jullie de ervaringen met ons? Ik ben benieuwd of jullie ook zo enthousiast zullen zijn!
Deel dit artikel
Back to top