Nagel & Handen

Essence Colour & Go nagellakjes!

De Essence Colour & Go nagellakjes zijn hip en heel verleidelijk, want op het moment dat je voor een van de Essence schappen bij de drogist bij jou in de buurt staat is het wel heel makkelijk om zomaar een paar trendy kleurtjes in jouw mandje te stoppen! Nieuwsgierig naar de allernieuwste kleurtjes?
De nieuwe Colour & Go nagellakken geven jouw nagels de kleuren van het zomerseizoen. De kleuren zijn variërend van pastel tot lekker heftig en zelfs holografisch. Het volledige Colour & Go assortiment bevat op dit moment 36 kleuren. Vandaag laten wij jullie de nieuwste aanvulling van het assortiment zien.

 Ik ben persoonlijk erg onder de indruk van de bruine en grijze lakjes uit de collectie; stiekem zijn we achter de schermen natuurlijk allang weer bezig met de herfstcollecties die eraan komen, en daar passen deze kleuren ook erg goed bij, twee vliegen in een klap dus!

Date With The Night - Warme donker bruine nagellak met zilveren shimmer
The Only Chance! - Warme midden bruine crème nagellak
Irreplaceable - Licht bruine nagellak met gouden glitters, ook geschikt als top coat
Can’t Cheat On Me - Zilveren holografische glitter/shimmer nagellak
Got A Secret - Bleke muisgrijze nagellak met crème finish

Date With The Night, The Only Chance en Irreplaceable
Irreplaceable, Can''t Cheat On Me en Got A Secret

 Can''t Cheat On Me De kleurvarianten hieronder zijn ook erg mooi. Ik vind vooral de zalm/roze Modern Romance een grote verrassing. Veel vergelijkbare kleuren hebben moeite met het verzorgen van een mooie niet transparante dekking, maar deze variant dekt eigenlijk in twee laagjes, moeiteloos! De zilveren shimmer maakt het lakje tot een van de must haves van het Colour & Go assortiment.

Red-Y-To Go - Warme licht bordeauxrode nagellak met shimmer
Wake Up! - Zomerse oranje crème nagellak
Modern Romance - Zalm/roze nagellak met zilveren shimmer

Red-Y-To Go , Wake Up! en Modern Romance

Where is the Party! is één van de nagellakjes die je zou kunnen indelen onder de roze en paarse nagellakken uit de collectie. Deze kleur bevat een lichte duo chrome finish die enorm geliefd is onder de nagellak liefhebbers. Maar… eerlijk is eerlijk, de drie kleuren die ernaast staan doen zeker niet onder! Mijn favoriet uit deze serie is de mooie Dress For A Moment nagellak.

Where Is The Party? - Donker paarse duo chrome nagellak
Meet Me Now - Warme midden paarse nagellak met crème finish
Verry Berry - Heldere midden roze nagellak met crème finish
Dress For A Moment - Bleke crème lila nagellak

Where Is Te Party, Meet Me Now, Verry Berry en Dress For A Moment

De laatste serie bevat een assortiment aan blauwe en groen lakjes. Ook in deze kleurenreeks vinden we een duo chrome nagellakje in de vorm van de Out Of My Mind variant. Deze semi jelly nagellak geeft een dekking in drie laagjes en is daarom in het kader van de Colour & Go statement misschien niet zo heel handig. Als top coat is deze nagellak echter een uitkomst! Een laagje over jouw reguliere lak geeft een buitengewoon mooi effect.

Trust In Fashion - Warme crème groene nagellak
Out Of My Mind - Blauw/groene duo chrome nagellak (semi jelly)
Let’s Get Lost - Warme midden blauwe crème nagellak
You Belong To Me - Warme mintgroene nagellak in crème uitvoeringTrust In Fashion , Out Of My Mind, Let’s Get Lost  en You Belong To Me

De nagellakken uit de Essence Colour & Go serie hebben allemaal een zeer sneldrogende formule. Het platte kwastje zorgt ervoor dat je met een streek het volledige nageloppvervlak kunt voorzien van nagellak en dat zorgt natuurlijk al snel voor resultaat. Wanneer je ervoor kiest om twee laagjes nagellak op te doen (dat is eigenlijk bij elle kleuren noodzakelijk) laat dan het eerste laagje even goed drogen, dit geldt ook voor het aanbrengen van de top coat.De in totaal 36 Essence Colour & Go kleuren zin verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten daar EUR 1,29 per stuk. Kun je niet kiezen? Dan moet je jezelf misschien maar een keertje verwennen. Doe eens gek: pak een winkelmandje, doe je ogen dicht en pak een paar lakjes uit het schap!

Deel dit artikel
Back to top