Swatches

Mijn NARS nagellakjes met een mini-orgasm

Vanmiddag liet ik jullie al de mooie paarse NARS nagellak Purple Rain zien, maar nu krijgen jullie ook de rest van mijn (behoorlijk bescheiden) NARS nagellakstash zien. Natuurlijk met veel foto''s en swatches, kijken jullie even mee?

Ik heb best wat NARS spullen in huis, maar laat ze niet zo vaak zien. Niet omdat ik de spullen niet fijn vind, maar vooral omdat NARS natuurlijk niet zo heel makkelijk te vinden is. In Nederland wordt NARS dus niet in gewone winkels verkocht, gelukkig kunnen we wel online terecht in o.a. de Europese webshop van NARS. 

Op de foto hieronder zien jullie zowel normale maat nagellakjes van NARS, alsook 2 lakjes uit een setje die 7.4 ml i.p.v. 15 ml bevatten. Volgens mij is het setje niet meer te koop, maar de kleuren nog wel. Op rij 1 zie je v.l.n.r. Pokerface, Bad Influence, Versailles en Jungle Red. Op rij 2 zie je Zulu, Orgasm en Purple Rain.

Kijken jullie even mee naar swatches?

Pokerface & Bad influence

Versailles & Jungle red

Zulu, Orgasm & Purple Rain

De nagellakjes van NARS zijn erg mooi, Orgasm en Purple Rain springen er volgens mij behoorlijk uit, maar ook Versailles is prachtig, een gouden nagellak met glitters die toch classy is, wat wil je nog meer?

De dop van de nagellakjes is gemaakt van redelijk stroef rubber, handig want zo heb je een goede houvast tijdens het lakken. Ik heb het kwastje niet op de foto gezet omdat er eigenlijk niets bijzonders aan te zien is, het is een vrij fijn, smal kwastje dat zijn werk heel goed doet! De lakjes zijn heel prettig op te brengen en hebben een bijzondere goede dekking en houdbaarheid! Ze kosten EUR 18,00 per stuk.

Wil je meer weten over NARS? Bekijk dan alle artikelen die over NARS zijn verschenen via deze link (<--- klik)

Je kunt NARS nagellakjes kopen bij de officiële Europese NARS webshop, www.narscosmetics.eu. Als je shopt bij Asos.com dan heb je daar misschien weleens NARS voorbij zien komen, helaas verzenden ze de producten niet naar Nederland. Er is nog wel een ander verkooppunt dat ik aanraad, maar dat is wel een (zeer betrouwbare) Armerikaanse webshop, www.kissandmakeupny.com, ze verzenden wereldwijd voor $ 9,95 en je kunt met Paypal betalen, aanrader dus!

Deel dit artikel
Back to top