Reviews

Video - liefde voor NARS make-up

Als je mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen jaren bekijkt, dan zie je daar heel wat producten van NARS voorbij komen. Momenteel ben ik bijvoorbeeld verslingerd aan de Radiant creamy concealer en ik draag vrijwel dagelijks wel een bronzer, blush of highlighter van NARS. Door de jaren heen heb ik dan ook heel wat NARS producten gekocht, op zich best een uitdaging omdat NARS producten niet in Nederland worden verkocht. Vandaag laat ik jullie de fijnste en mooiste producten van mijn NARS stash zien in een video, kijk je mee?

NARS favorieten
Jullie hebben het zeker al begrepen, de radiant creamy concealer van NARS is echt favoriet bij mij, alweer sinds februari van dit jaar en dat zegt echt wel iets, dat is dus een aanrader. En de blushes zijn eigenlijk allemaal geweldig, de ene kleur is nog mooier dan de ander, maar de kwaliteit is altijd goed. De blushes zijn gepigmenteerd, niet te poederig en laten zich goed aanbrengen en blenden, waardoor je echt een mooi, natuurlijk effect krijgt.
De oogschaduwduo's zijn ook fijn, ik heb soms wel wat moeite met hun oogschaduwpalettes, het lijkt dat die oogschaduws een stukje harder en glitteriger zijn, niet mijn favorieten dus. Maar goed, dat is ook een kwestie van smaak! Ik vind de palettes ook zeer de moeite waard, op die manier kun je op een relatief voordelige manier kennis maken met verschillende producten en/of kleuren van NARS. 

Waar koop ik NARS?

Ik bestel vrijwel al mijn NARS producten in hun Europese webshop (www.narscosmetics.eu), ze verzenden snel (meestal binnen 2 a 3 dagen in huis), zijn betrouwbaar en rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven EUR 50,00. Toch is er ook wel een nadeel, soms zijn de producten net wat duurder dan in andere webshops. Mijn andere favoriet is de webshop HQHair.com, een Engelse webshop waardoor je nooit bang hoeft te zijn voor invoerrechten, iets wat ook niet het geval is bij de Europese webshop van NARS. Het verzenden door HQhair.com is gratis en je kunt er betalen met creditcard, Paypal en zelfs iDeal, erg handig dus, ik heb er deze week nog een mooie blush besteld (en het Urban Decay Naked 3 palette besteld...komt 21 december 2013 uit). HQHair is ook een zeer betrouwbare webshop en de producten worden ook binnen een paar dagen thuisbezorgd door een koerie. Je zou ook nog via de online shop van Selfridges kunnen bestellen (www.selfridges.com, vergeet niet naar Charlotte Tilbury te kijken) en de online shop van de Franse Sephora verkoopt ook heel wat NARS producten (www.sephora.fr). Binnenkort komt er een artikel online hoe je in het buitenland kunt bestellen, ik begrijp dat sommige mensen daar toch wat huiverig voor zijn...don't be, het is geweldig!

Heb jij ook producten van NARS die echt favoriet zijn? Waar koop je ze het liefste?

Deel dit artikel
Back to top