Nieuws

NARS @ the 2010 MET gala

NARS Cosmetics is de laatste tijd weer zeer regelmatig aanwezig op allerlei grote events waarbij zij de make-up verzorgen voor de genodigen, zo ook tijdens het 2010 Metropolitan Museum Costume Institute Gala ofwel The MET gala in New York! Dit gala wordt gehouden aan de vooravond van de tentoonstelling "American Woman: Fashioning a National Identity" waarin het mode gevoel van de Amerikaanse vrouw wordt getoond door in de jaren tussen 1890 en 1940. De gala avond is één van de belangrijkste voor de mensen uit de mode-industrie, lees snel verder....Het is een gala waar de belangrijkste mensen uit de mode-industrie elkaar ontmoeten, maar daarnaast is het gala ook bedoeld om geld in te zamelen voor het museum, waardoor het nieuwe stukken kan inkopen en toekomstige tentoonstellingen kan veilig stellen. Dit jaar waren de voorzitters van de commissie die het gala organiseert Anna Wintour (hoofdredactrice Vogue USA), Patrick Robinson (van modeketen GAP) en Oprah Winfrey, niet de minste natuurlijk!

Maar zoals gezegd verzorgde NARS cosmetics de make-up van een aantal van de dames die te gast was, hieronder vind je hen terug samen met een lijstje van de producten die o.a. zijn gebruikt. Demi Moore visagie door Jo Strettell met de volgende producten:

Blake Lively visagie door NARS Makeup Artist Elaine met de volgende producten:

Zoe Saldana visagie door NARS Makeup Artist Vera Steimberg met de volgende producten:

Jessica Stam visagie door NARS Makeup Artist Fabiola met de volgende producten:

Amber Valletta visagie door NARS Makeup Artist Jeanine Lobel met de volgende producten:

Tot zover een aantal van de looks, helaas wordt NARS niet meer in Nederland verkocht, maar gelukkig is er sinds kort wel een officiële NARS webshop die naar alle Europese landen (waaronder Nederland verstuurd), www.narscosmetics.eu. Ik koop ook regelmatig NARS producten bij één van onze favoriete webshops HQhair, waar momenteel ook nog een leuke actie aan de gang is. Als je voor 28 mei 2010 bij HQhair een NARS product koopt dan doe je automatisch mee met een wedstrijd waarmee je de complete zomer make-up collectie 2010 van NARS kunt winnen! Niet gek dus! Vanaf vandaag t/m 13 mei 2010 krijg je ook gratis verzenden bij HQhair als je een NARS product koopt en de code "NEWNARS" invult bij het afrekenen. Jullie kunnen vast raden wat ik binnenkort ga bestellen?

Deel dit artikel
Back to top