Nieuws

NARS Spring 2011 make-up collectie

De lente make-up collectie van het Amerikaanse cosmetica merk NARS ziet er veelbelovend uit! Nu ben ik niet geheel onbevooroordeeld, omdat ik toch wel een echte NARS fan ben, maar zelfs als je NARS nog niet zo goed kent zal de collectie je vast aanspreken. De collectie bestaat uit een aantal producten die voor een aardse, natuurlijke en warme look zorgen, met hier en daar wat metallic accenten die niet weg zijn te denken uit de meeste make-up collectie''s van dit voorjaar. De producten zijn gelukkig eenvoudig te bestellen via de Europese webshop van NARS, maar kijk vooral even mee naar de mooie producten......

 

De collectie heeft een bijzondere promotiefoto, het model oogt vrij mannelijk en dat is natuurlijk ook precies waarom Francois Nars het model Iris Strubegger heeft verkozen voor deze campagne. Francois Nars heeft de foto''s zelf gemaakt, alsook de prachtige look bedacht, op de foto draagt Iris de volgende producten: De huid werd geegaliseerd door de Barcelona Sheer Glow Foundation en de Custard Concealer, beide producten zijn licht afgepoederd met Eden Loose Powder. Om de huid wat warmte te geven is de Laguna Bronzer aangebracht op het voorhoofd, jukbeenderen en de kaaklijn. Vervolgens is de Palm Beach Multiple aangebracht op de jukbeenderen en de slapen, waarna deze is uitgevaagd richting de haarlijn als een contour. De ogen werden als eerste voorzien van de Smudge Proof Eyeshadow Base, waarna de diep-bronzen kleur uit Calanque Trio Eyeshadow werd aangebracht van het ooglid tot aan de wenkbrauw. Daarna is de matte caramel kleur aangebracht op het ooglid, als finishing touch werden de ogen omlijnd met de Black Moon Eyeliner Pencil. De wenkbrauwen zijn aangezet met Coconut Grove Single Eyeshadow en de wimpers kregen twee laagjes Larger Than Life Volumizing Mascara. De lippen zijn bijna-nude met de Tzigane Lipstick en de Madère Pure Matte Lipstick. Et voila!

Ik ben benieuwd of wij er ook zo prachtig uit kunnen zien, de oogmake-up is werkelijk prachtig! De producten zijn in elk geval nu te koop in de Europese webshop van NARS, www.narscosmetics.eu. Helaas wordt NARS niet in "normale" winkels in Nederland verkocht, iets wat echt behoorlijk jammer is en wat mij betreft heel snel moet veranderen. Voorlopig dus alleen nog even online shoppen!

NARS Calanque Trio Eyeshadow (Limited Edition) EUR 42,00

Bateau Ivre Duo Eyeshadow (Limited Edition) EUR 34,00

Nouveau Monde Duo Eyeshadow EUR 34,00

Soft Touch Shadow Pencil in de kleuren Celebrate  & Hollywoodland EUR 19,00

Lip Gloss in de kleuren Nana (Limited Edition), Angelika & Super Orgasm EUR 25,00

Tzigane Lipstick (Limited Edition) EUR 25,00

Madère Pure Matte Lipstick EUR 25,00

Desperado Nail Polish (Limited Edition) EUR 18,00

Inmiddels heb ik enkele producten binnen van de collectie om aan jullie te laten zien, maar ik wacht nog even op het wonderschone Calanque oogschaduwtrio, dat ook nog onderweg is naar mij. Ik heb ook de Larger than life mascara binnen gekregen, daar ben ik ook erg benieuwd naar, jullie ook? De lente make-up collectie is nu te bestellen op www.narscosmetics.eu, betalen kan met een creditcard. Tegenwoordig zijn de producten van NARS ook te koop bij de fijne webshop Asos.com, zeker een aanrader omdat je er ook met Paypal kun betalen!

Deel dit artikel
Back to top