Nieuws

Essence 50's girls reloaded - trend edition juli 2011

Begin juli verschijnt er een maritieme trend editie van Essence in de winkels van het Kruidvat. De 50''s girls reloaded collectie van Essence neemt jullie mee naar de jaren vijftig, de tijd van rock''n roll, vetkuiven, stoere marinemannen en natuurlijk de bijbehorende meiden in petticoats. Ze stappen allemaal op de boot en varen uit, gaan jullie mee?De collectie heeft een speciale, frisse wit/gestreepte verpakking versierd met blauw & rood, lekker fris! Er zijn weer een aantal leuke nieuwe producten bij en ook de nagellakjes zijn dit keer verpakt in een ander flesje. Kijk vooral snel even mee!

Eyeshadow duo EUR 2,49 in de combinatie''s 01 I''m a marine girl, 02 You''re a heartbreaker en 03 Come on board captain
De oogschaduwduo''s hebben een creme-achtige structuur!

Eyeshadow brush EUR 1,59
Een oogschaduwkwast met twee verschillende uiteinden, die ik er best goed vind uitzien, de kwasten uit de trend editions van Essence zijn eigenlijk altijd goed, musthave dus!Eye pencil EUR 0,99 in de kleuren 01 You''re a heartbreaker, 02 I''m a marine girl en 03 Love me tenderLipstick EUR 1,99 in de kleuren 01 Back to the 50''s en 02 I''m sailing
De lipsticks hebben een zeer goede dekking!Translucent loose powder EUR 2,99 in de kleur 01 Ahoy!
Losse transparante poeder die zorgt voor een stralende, matte teint.Nail polish EUR 1,79 in de kleuren 01 Ahoy!, 02 Back to the 50''s, 03 I''m a marine girl, 04 Love me tender en 05 You''re a heartbreakerDe producten zijn natuurlijk, zoals altijd met de trend collecties van Essence, tijdelijk te krijgen. De 50''s girls reloaded collectie zal vanaf begin juli 2011 exclusief te vinden zijn bij de winkels van het Kruidvat, zolang de voorraad strekt.

Wat vinden jullie van deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top