Nieuws

Goed nieuws - het Britse make-up merk MUA komt naar Nederland!

Leuk nieuws vandaag tijdens de persdag van Kruidvat : het Engelse make-up merk MUA (spreek uit : em-joe-ee) zal vanaf half april 2014 te koop zijn in Nederland en België. Ik ken het merk al van mijn bezoekjes aan Engeland, waar het verkocht wordt bij de keten Superdrug, maar in Nederland was het nog niet te koop. MUA (dat staat voor Makeup Academy) is een leuk, voordelig geprijsd met make-up merk van goede kwaliteit dat je misschien weleens gespot hebt bij buitenlandse bloggers en over 3 weken kunnen we er ook simpel mee kennis maken als het ligt bij 100 filialen van Kruidvat in Nederland.

Ik ken de producten zelf nog niet zo goed, maar daar komt zeker verandering in, we kregen vandaag al wat spulletjes mee waaronder de gewilde Undressed palette (het zou een dupe zijn van het Urban Decay Naked palette) en wat losse producten, ik ga ze uiteraard testen. Kijk even mee naar een paar fotootjes:


MUA krijgt regelmatig nieuwe producten die dan tijdelijk te koop zijn, leuk want zo heb je telkens iets nieuws

De prijzen van MUA zijn gunstig, ze liggen iets hoger dan die van Essence en Catrice, maar lager dan GOSH (dat overigens nog steeds blijft bij 300 filialen van Kruidvat in Nederland). Een oogschaduwpalette met 12 kleurtjes kost EUR 5,99 en een Metallic quad eyeshadows kost EUR 4,59

Er zijn ook blushes voor EUR 2,49 en ik zag volgens mij een stuk of vier verschillende eyeshadow palettes, maar misschien komen er nog wel meer bij!

De Mosaic bronzers in drie tinten kosten EUR 3,99 en zoals je ziet is er ook een matte palette voor EUR 7,49

Nagellak is er ook, inclusief poedertjes om een fluwelen effect op de nagels te creëeren.

het Undressed & Undress me too eyeshadow palette van MUA 

Nog wat aanvullende informatie:

  • MUA zal vanaf week 15 (half april 2014) te koop zijn bij 100 filialen van Kruidvat in Nederland en 40 filialen in België. Ik heb nu nog geen lijst met verkooppunten, maar vanaf week 15 kun je die wel vinden op de website van Kruidvat, maar hieronder vind je ook een lijstje.
  • in een aantal filialen zal GOSH verdwijnen, maar er blijven wel nog 300 verkooppunten over, die verkooppunten kun je ook weer op de website van Kruidvat terugvinden.
  • de producten van MUA blijven allemaal in het vaste assortiment en zullen dus gewoon bijgevuld worden, geen zorgen als het uitverkocht is de eerste weken, de producten komen weer terug!
  • meer informatie over MUA vind je op hun website : http://www.muastore.co.uk

Wat vind jij van dit nieuws? Ben jij nieuwsgierig naar de producten van MUA?
Deel dit artikel
Back to top