Nieuws

Budget: Essence hand en nagelverzorging

Vandaag heb ik voor jullie enorm fijne budget tips op het gebied van nagel en nagelriem verzorging. Essence heeft namelijk drie producten waarmee je jouw nagels kunt versterken, verzorgen en dat allemaal voor een zeer betaalbare prijs. Lees snel verder voor meer informatie.

De Essence Ultra Strong nail hardener pencil is een nagelverharder in penvorm, enorm handig om mee te nemen op vakantie! Naast dit product wil ik jullie vandaag ook voorstellen aan de Hand & nail care gloves en de handzame Cuticle remover gel.De Cuticle remover gel (EUR 1,79) is uitgevoerd in een handig tubetje. Met dit product kun je jouw nagelriemen los maken en daarnaast overtollige velletjes verwijderen. De remover gel bevat onder andere jojoba-olie en vitamine E. Smeer een laagje Cuticle remover gel op jouw nagelriemen en laat dit twee minuten inwerken.

Vervolgens kun je de nagelriemen voorzichtig terug duwen. Dit kun je doen met een nagelstokje, maar je kunt ook gebruik maken van het puntje van de verpakking, dat  hier speciaal voor ontwikkeld is. Verwijder de restanten met water en zeep en smeer vervolgens jouw nagelriemen in met een olie of handcrème.Als jouw handen wel een klein beetje extra verzorging kunnen gebruiken, dan zijn de Nail & hand care gloves (EUR 1,99) een uitkomst! Deze katoenen handschoentjes kun je in principe over ieder (Essence) hand- en nagelverzorgingsproduct aantrekken.

De handschoenen intensiveren het verzorgingseffect. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een lekkere dikke laag handcrème aanbrengen, handschoentjes eroverheen en intrekken maar. Je kunt de handschoenen afhankelijk van jouw wensen een uurtje aantrekken maar bij droge handen kun je er ook voor kiezen om jouw exemplaren een nachtje te dragen.
De Ultra Strong nail hardener pencil (EUR 2,79) is een nagelverharder in een praktische penvorm. De pen zorgt ervoor dat jouw nagels sterker, worden en dat broze nagels verleden tijd zijn, ook onderweg. De  formule bevat formaldehyde (gebruik je liever geen producten met die ingrediënt, dan moet je de pencil skippen) en calcium en wordt razend snel geabsorbeerd. De pen is handig in gebruik en je kunt na de behandeling al snel weer verder met de orde van de dag.Deze Essence producten bewijzen dat je ook met een klein budget jouw nagels uitermate goed kunt verzorgen. De bovenstaande items zijn verkrijgbaars bij de grotere filialen van het Kruidvat. 

Deel dit artikel
Back to top