Nagel & Handen

Essence nieuwe nagelproducten herfst 2011

Hebben jullie de nieuwe Essence nagelproducten al gezien bij de winkels van het Kruidvat? Uit enthousiaste tweets & berichtjes heb ik begrepen dat de nieuwe nagellakjes hier en daar al gesignaleerd zijn in de schappen. We hebben vandaag in elk geval (vrijwel) alle nieuwe nagelproducten op een rijtje gezet, kijken jullie mee?Er zullen in totaal 28 nieuwe kleuren Essence Colour & go quick drying nail polish bij komen, dat maakt dat er in totaal 56 kleuren te koop zullen zijn. De nieuwe kleuren zijn zeker een aanwinst, vooral ook omdat er hele leuke nieuwe glitterlakjes bij zijn. Ik mis enkele kleuren in het overzicht, omdat deze afbeeldingen niet bij ons binnen zijn gekomen.

Essence Colour & go quick drying nail polish EUR 1,29 (5 ml)

Naast de nieuwe nagellakkleuren zal er ook nog een handige alles-in-1 base/topcoat verschijnen, de Allround talent (EUR 1,79), Handig voor onderweg!
De Express dry drops (EUR 1,99) zorgen ervoor dat pasgelakte nagels supersnel drogen, binnen 60 seconden zouden ze gedroogd moeten zijn terwijl de drops de nagelriemen ook nog een verwennen. Hou je van een extra glanzende topcoat, die je nagels doet glanzen alsof je net uit de nagelsalon stapt? Dan is de gel-look topcoat (EUR 1,69) iets voor jou.
Dit zijn natuurlijk niet de enige nieuwe Essence producten die gaan uitkomen, ook op make-up gebied zijn er nog heel wat nieuwtjs, daarover horen jullie heel snel meer. De wijziging in het Essence schap in de winkels van het Kruidvat gaat plaatsvinden in de maand september 2011. Zoals gezegd is het op sommige plaatsen al gebeurt en andere Kruidvat filialen kunnen best pas eind september aan de beurt zijn, heb dus even geduld!

Vertel eens.....welke kleuren heb jij op jouw wishlist staan? Van welke lakjes zou jij swatches willen zien? Of misschien toch gewoon van allemaal?

Deel dit artikel
Back to top