Reviews

Chanel Rouge Allure Velvet, swatches & review

Sinds enkele dagen liggen de nieuwste producten van Chanel in de winkels, zowel de Chanel herfstcollectie als de Rouge Allure Velvet collectie zijn al op verschillende plaatsen te koop. Om het kiezen wat makkelijker (?) te maken, heb ik voor jullie een review & swatches van de mooie lipsticks, kijken jullie even mee?

Laat ik dus vandaag beginnen met de nieuwe, matte Rouge Allure Velvet lipsticks, de nieuwste versie van de bekende Rouge Allure lipsticks van Chanel. In dit eerdere artikel hebben jullie er al wat over kunnen lezen, nu heb ik voor jullie de swatches van 4 prachtige kleuren.

De Rouge Allure Velvet lipsticks hebben dezelfde chique, strakke verpakking met de befaamde klik-dop. Door op het gouden Chanel logo te drukken komt de lipstick uit de huls tevoorschijn en kun je deze gaan gebruiken.De Rouge Allure Velvet hebben een vederlichte structuur, zijn echt zeer gepigmenteerd en hebben een fluweelachtige, matte finish. Ze brengen heel erg makkelijk op, geven bij een veeg direct al hun kleur af en zijn erg precies in gebruik. De lipstick is vrijwel niet voelbaar op de lippen en geeft helemaal niet af! Officieel zegt Chanel daar niets over, maar in de praktijk blijkt echt dat ze de hele dag perfect op zijn plaats blijven.


van boven naar beneden 32 La Ravissante, 34 La Raffinée, 37 L''Exubérante en 38 La Fascinante


Vorige week had ik de hele dag een bruiloft, om half elf ''s ochtends stond ik al in mijn nieuwe jurkje, Supertrash heels en nieuwe Chanel Rouge Allure Velvet La Fascinante te wachten op het prachtige bruidspaar. Ik had één bescheiden laagje La Fascinante aangebracht en ik kon zonder probleem zoenen uitdelen aan de andere gasten, ze bleven niet achter met rode wangen! En ook op mijn lippen bleef de lipstick keurig op zijn plaats.


van links naar rechts 32 La Ravissante, 34 La Raffinée, 37 L''Exubérante en 38 La FascinanteIk heb alle kleuren natuurlijk voor jullie geswatcht en eigenlijk vind ik ze allemaal prachtig! Ik ben normaal geen echte fan van felle roze lipstick, maar L''Exubérante is echt vreselijk mooi! Ik begreep van een lezeres dat Lady Gaga deze lipstick pas droeg tijdens een fotoshoot voor de Japanse Vogue, een musthave voor de fans dus!


nr. 32 La Ravissante


nr. 34 La Raffinée


Links : La Ravissante Rechts : La Raffinée


nr. 37 L''Exubérante


nr. 38 La Fascinante


Links : L''Exubérante Rechts : La Fascinante

Prachtige lipsticks dus, hier in 4 kleuren te zien, maar er zijn er nog 7, je vindt er vast één (of meer *wink*) naar jouw zin in de winkel! Naast een mooie kleur, dekking en een prettige houdbaarheid kan ik jullie ook nog vertellen dat de lipsticks heel comfortabel aanvoelen. Ondanks de matte finish kreeg ik de gedurende de dag geen droog of vervelend gevoel. Ik heb ook tussendoor geen lipbalm of iets dergelijks gebruikt, dat was echt niet nodig. Fijn dus!

Kortom, ik vind de Rouge Allure Velvet lipsticks echte aanwinsten voor de het vaste Chanel assortiment. Mijn favoriet is misschien toch wel de L''Exubérante
Wil je iets hips doen voor jouw make-up, maar ben je geen held in het aanbrengen van een oogmake-up, kies dan voor een uitgesproken kleur matte lipstick, je bent helemaal trendy zonder al te veel moeite en gedoe! Het zijn, wat mij betreft, zeker musthaves! Wat vinden jullie?

Deel dit artikel
Back to top