Nieuws

Essence NATvenTURista september 2011

In september 2011 zal een natuurlijke, tikje avontuurlijke collectie van Essence in de winkels van het Kruidvat verschijnen. Jullie zullen terug moeten gaan naar de natuur met de NATvenTURista collectie, die mooie natuurlijke kleurtjes combineerd met speelse accessoires. Kijken jullie mee naar deze scoop?Natuurlijk zijn er make-up producten te vinden in deze leuke collectie, maar er zijn ook heel veel accessoires te vinden die er echt erg leuk uitzien. Ik heb er al een aantal gezien en het zijn echte musthaves, later in dit artikel meer informatie hierover. Maar nu eerst de producten in de collectie op een rijtje.

Baked eyeshadow EUR 2,78 in de kleuren 01 Barefoot through the moss, 02 Mother earth is watching you en 03 Chirp, chirp!Gel eyeliner EUR 2,99 in de kleuren 01 Barefoot through the moss en 02 Mother earth is watching you

Gel eyeliner brush EUR 1,49Lipbalm EUR 1,79 in de variant 01 Outdoor nudesBlush stain EUR 2,29 in de kleur 01 You''re my dragonfly, sugarNail polish EUR 1,79 in de kleuren 01 You''re my dragonfly, sugar, 02 Mother earth is watching you, 03 Barefoot through the moss en 04 Chirp, Chirp!

Nail fashion sticker EUR 1,99 in de combinaties 01 Tree time en 02 Flower powerZoals jullie hierboven al hebben kunnen zien zullen er in deze collectie ook verschillende oorbellen, armbandjes, kettinkjes en haaraccessoires verkocht gaan worden. Ik heb geen prijzen van de producten en ik weet ook niet of alle producten wel overal verkrijgbaar zullen zijn. Maar zoals gezegd, ze zijn echt de moeite meer dan waard en zijn goed van kwaliteit, de prijzen zullen natuurlijk wel vriendelijk zijn zoals we van Essence gewend zijn! Hieronder een deel van de accessoires.Wat vinden jullie van deze avontuurlijke collectie? Misschien qua kleuren niet zo heel spannend, maar het ziet er toch wel schattig uit? En de eyelinerbrush is natuurlijk een handige aankoop!

De Essence NATvenTURista collectie zal in september 2011 te koop zijn bij de filialen van het Kruidvat (zolang de voorraad strekt!), zet dus maar vast in jouw (nieuwe!) agenda!

Deel dit artikel
Back to top