Inspiratie & Tutorials

Maxima, een prinses om trots op de zijn! Van harte!

Het kan jullie vrijwel niet ontgaan zijn, vandaag is de 40ste verjaardag van "onze" prinses Maxima. Nu ben ik eigenlijk niet zo royalty-minded maar ik wil er toch even bij stilstaan omdat ik het gewoon een prachtige vrouw vind. 

De befaamde fotograaf Erwin Olaf heeft een aantal prachtige portretten van haar gemaakt, waarvan ik er hier 4 wil laten zien, alle foto''s uit de reportage kun je zien op de website van Erwin Olaf, www.erwinolaf.com.



Misschien is het leuk om te weten dat voor deze reportage de visagie is gedaan door de Arubaanse visagist Pernell Kusmus, o.a. werkzaam als chef de cabine bij diverse grote shows. Normaal gezien doet Maxima haar make-up zelf, maar dit keer wilde Erwin Olaf dat Pernell dit zou doen. Ik kan mij daar wel iets bij voorstellen zeker omdat Erwin Olaf natuurlijk altijd bijzonder licht gebruikt voor zijn foto''s en dan is het extra van belang dat de make-up hier goed op wordt aangepast.



Het schijnt dat Maxima een tikje huiverig was, maar dat is zeker niet nodig geweest, ze ziet er prachtig uit, niet anders dan anders, maar gewoon een stukje mooier en dat zonder Photoshop! (nou ja...er zal heus wel iets gecorrigeerd zijn, maar geen ingrijpende dingen). Haar haar is prachtig gestyled door de hairstyliste Ilham Mestour (van Salon B) , die in 2007 ook al de titel Hairdress of the year won voor haar werk tijdens modehows en reportages in prestigieuze magazines. 



Het is best gek, want op de een of andere manier voel ik mij toch een beetje verbonden met Maxima, ondanks onze zeer verschillende levens. Zo waren we in 2003 op hetzelfde moment zwanger, begin december werd toen Amalia geboren en op tweede kerstdag kreeg ik zoontje Sem. Twee leuke kids die allebei lekker bijdehand zijn, ze zitten nl. ook allebei al in groep 4. Natuurlijk zijn we ook (bijna) even oud, al word ik morgen over een maand alweer 41. En natuurlijk ons kapsel....allebei willen we liever blondine zijn en dat zorgt altijd voor een lekkere uitgroei! Ook in make-up stijl lijken we toch wel iets op elkaar, al draag ik meestal iets fellere nagellak, dat kan vast niet in haar positie! Toch zag ik haar in het interview van gisteren duidelijk de Chanel Particuliere dragen!



Last but not least, wil ik Maxima natuurlijk van harte feliciteren met haar verjaardag! Geniet ervan en onthou dat 40 het nieuw 30 is, ook na je 40ste kunnen er nog mooie dingen gebeuren! 

Deel dit artikel
Back to top