Reviews

Mini-editor's choice - Lush FUN in de badkamer!

Lush is wat mij betreft de meester in het bedenken en ontwikkelen van bijzondere beauty en verzorgingsproducten. Toen ik een poosje terug een doosje ontving met daarin een vijftal producten wilde ik direct aan de slag. Ik niet alleen trouwens want ook Beautyscene miniredactrice Eden kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen!

De laatste Lush lancering brengt vooral veel plezier met zich mee. Fun is een multi-talentje dat je kunt gebruiken om een schuimbad mee te maken (BBS - Bubble bar Slice), je kunt er mee douchen en je haren kunnen ook nog eens met Fun gewassen worden.

Het aller-aller-aller leukste dat je met Fun kunt doen is spelen. De substantie doet namelijk enorm denken aan zachte klei. Je kunt er figuurtjes mee maken om die vervolgens mee te nemen richting badkamer. Onder de douche of in het bad kun je nog even verder spelen om je daarna te wassen met de zojuist ontworpen creaties.  
Jullie begrijpen het vast al: mijn dochter Eden is unstoppable! Alle kleurtjes moesten in eerste instantie flink besnuffeld worden. De vijf kleurtjes hebben namelijk allemaal een andere geur. Geel is de grote favoriet van Eden. De zachte, romige vanillegeur doet je denken aan pasgebakken koekjes en daar is zij dol op! Daarnaast is ze ook behoorlijk gecharmeerd van de roze versie waarbij vooral zuurstokken en snoepjes geur technisch gezien te boventoon voeren.

De blauwe variant bevat lavendel en kamille en dus ideaal om te gebruiken voor het slapen gaan. Mijn favoriet  - lucky me, ik heb ze ook mogen testen van onze miniredactrice - is de groene kleur. Deze doet mij denken aan mijn favoriete Lush ballistic Avobath en ruikt naar citroen en limoen. Tot slot is er nog een rood exemplaar waarin mandarijn en sinaasappel verwerkt is.
Vooropgesteld heb je van ‘Fun’ een heleboel speelplezier. Het product is zoals ik al even vertelde zeer vergelijkbaar met klei (van goede kwaliteit), zeer kneedbaar en blijft lang zacht. Natuurlijk kun je met de vijf kleuren met elkaar mengen waardoor er niet andere kleuren maar ook andere geuren ontstaan!

Eden is dol op bubbelen in bad en daarom hebben we haar gele katje in het bad verkruimeld. Schuim? Check! Zachte huid? check! Blije miniredactrice? Check! Missie geslaagd!

Nadat je het product gebruikt hebt vergeet dan vooral niet de folie even dicht te draaien, anders droogt de substantie uit. Fun (EUR 9,95 – 200 gram) wordt trouwens verpakt in biologisch afbreekbaar folie. Deze mag in de biobak of op de composthoop als de Fun ''voorbij'' is.Meer informatie? Neem dan even een kijkje op: www.lush.nl
 

Deel dit artikel
Back to top