Reviews

Best of 2012 - onze favoriete haarverzorginsproducten

Nu het jaar 2012 achter ons ligt is het tijd om de balans op te maken, wat zijn nu de favoriete beautyproducten van de redactie van Beautyscene geweest? Jullie hebben al wat artikelen kunnen lezen, we gaan er de komende week nog even mee door net zolang we al onze favorieten met je hebben gedeeld. Kijk je mee naar onze favoriete budgetproducten? En is dat eigenlijk wel interessant?

Debbie
Dit is misschien wel de saaiste post van de “best of 2012” reeks....waarom zul je je afvragen? Omdat ik eigenlijk heel trouw ben in mijn haarverzorgingsproducten, ik heb mijn holy grails echt al gevonden! Moroccanoil is 100 % zeker mijn favoriete merk haarverzorging, waarbij de shampoo, conditioner en de treatment bij vrijwel iedere wasbeurt van mij (en mijn dochter) gebruikt worden. Nog steeds...zelfs na jaren en dat wil toch echt wat zeggen. De combinatie van producten heeft er echt voor gezorgd dat onze haren er altijd goed en glanzend uitzien, we houden ervan! En weet je wat het leukste is, onze kapper werkt tegenwoordig ook met Moroccanoil en de ervaring van hun klanten is ook zo goed, dat zegt echt wel iets.
Maar...ik moet ook eerlijk zijn, er zijn natuurlijk ook genoeg andere merken en producten die heerlijk zijn in gebruik. Zo heb ik dit jaar kennis gemaakt met de prachtige Christophe Robin producten bij Skins, de bijzondere cleansing milk vol met anti-oxidanten is superzacht voor het haar, maakt het veilig schoon en repareert het zo mogelijk. De producten van deze beroemde kapper zijn echt erg fijn, zeker ook de lijn met rozengeur voor volume, heerlijk!

Volume...ik hou ervan en daar zorgen o.a. Lush Sea Spray, Toni & Guy Sculpting powder, Kevin.Murphy Beach resort spray en de L’Oréal Elnett Heat protector volume wel voor. Ik gebruik ze niet allemaal tegelijk, het ligt een beetje aan wat ik precies wil, wil ik mijn haar iets wilder dan kies ik voor het poeder. Wil ik “gewoon” volume, dan spray ik wat Heat Protector volume in mijn haar voor het föhnen. Oh ja, haarparfum is ook een nieuwe ontdekking voor me, de Happy Joy Joy van Lush is echt te lekker, je blijft de hele dag aan je haar snuffelen. Voor mij geen “echte” conditioner, maar wel een leuk extraatje als ik er een keer zin in heb.

Last but not least, de finishing touch....haarlak! Altijd van Elnett...er is echt geen betere, al hou ik ook van de spray van Moroccanoil, die geeft een iets mooiere glans. En heb je last van gespleten haarpunten of springerig haar? Dan doet de Aveda hair remedy echt wonderen, een soort haar E.H.B.O.!

Wendy
Ik ben verslaafd aan de Moroccanoil Frizz Control. De formule is antistatisch en zorgt ervoor dat jouw haren stijl blijven en niet gaat krullen, kroezen of een frizzy uitstraling krijgt. Ik kan en wil absoluut niet meer zonder. Trouwens.. ik wil ook niet zonder de Moroccanoil Treatment Light. Deze gebruik in niet alleen voor het fohnen van mijn haren maar  na het stijlen breng ik nog een klein beetje olie/serum aan op de punten van mijn haren.

Na het wassen smeer ik een druppeltje Guhl Haarpunten Elixer Rijke Voeding in mijn haarpunten. Dit product zal de haarpunten van binnenuit voeden enis verrijkt met monoi-olie (en ruik zalig!).

Lianne heeft dit keer niet meegedaan omdat ze het te druk had met haar opleiding! Maar misschien willen julie wel jullie favoriete producten met ons delen? Vertel er dan zeker even bij waarom je juist die producten zo fijn vindt!

Deel dit artikel
Back to top