Nieuws

Rihanna hearts MAC Summer collectie - NL release 20 juni 2013 (gewijzigde datum! online exclusive)

Heb je MAC's cult-lipstick Riri Woo gemist toen deze op 3 mei online te koop was? Jij was zeker niet de enige, binnen een half uur was de Nederlandse online shop van MAC door de voorraad heen, maar ook in de rest van de wereld waren ze heel snel uitverkocht. De samenwerking tussen MAC en Rihanna is dus nu al een succes, kijken jullie ook al uit naar de rest van de collecties? Over twee drie weken krijgen we weer een kans om iets van Rihanna te kopen, nu tijdens de Rihanna hearts MAC summer collectie. Kijk je mee?

De informatie die ik heb is nog niet de officiële informatie, maar ik heb wel bevestiging gekregen dat deze collectie naar Nederland komt. De foto's zijn afkomstig van een Duitse blog (bron) en zal ik vervangen door de officiële beelden als ik ze ontvang. Ik zal dan ook de prijzen en overige informatie toevoegen, voorlopig moeten we het even met deze info en beelden doen. 

Lipstick EUR 19,00 

  • RiRi Woo (retro matte finish)
  • RiRi Boy (retro matte finish)
  • Heaux (retro matte finish)


Powder blush duo Hibiscus Kiss EUR N.N.B.


Lustre drops Barbados girl EUR 20,00

De Rihanna hearts MAC Summer collectie valt mij een tikje tegen, ondanks de mooie, matte lipsticks van deze collectie is er niet echt iets spannends te vinden. Jammer, want  aan deze collectie had toch best een mooi oogschaduwquad toegevoegd kunnen worden? Op die manier zou je dan een complete Rihanna <3 MAC look kunnen maken, nu oogt de collectie niet compleet. Toch mopper ik niet teveel, ik heb deze week nl. gehoord dat er in oktober een waanzinnige Rihanna collectie uit gaat komen!!! 

MAC RiRi Woo is prachtig! De lipstick heeft een prachtige dieprode tint met een zeer matte finish. Het is de meest matte MAC lipstick die ik ooit heb gebruikt, dat heeft voor- en nadelen. Het voordeel is dat de kleur zeer goed dekt en echt enorm lang blijft zitten, maar het nadeel is ook dat velletjes en droge lippen geaccentueerd worden en de lipstick wel erg droog aanvoelt. Maar de kleur maakt veel goed! Hou je van een dekkende, rode lipstick met een matte finish, dan zou je deze toch echt moeten bestellen op de 13e 20e!

Wil je deze lipstick (en de andere 4 producten) niet mislopen, dan zou ik je aanraden om op 13 juni 20 juni 2013 echt op tijd achter de computer te zitten om te kunnen bestellen op www.maccosmetics.nl. De Rihanna hearts MAC Summer collectie is niet bij andere MAC verkooppunten te koop, alleen in hun online shop! Zet het dus in jouw agenda!

Ga jij voor deze Rihanna hearts MAC Summer collectie? Of wacht jij tot de collectie die uitkomt in oktober?

Deel dit artikel
Back to top