Fashion

Maak kans op een shoptegoed van EUR 30 bij Smartphonehoesjes.nl

Zijn jij en jouw telefoon ook onafscheidelijk? Of neem je misschien jouw tablet wel altijd overal mee naar toe? Ik ben behoorlijk obsessed door mijn iPhone 5 en iPad mini, die gaan standaard mee in mijn tas als ik op pad ga (daarover binnenkort meer in een "what''s in my bag" video). Natuurlijk moet er wel een leuk hoesje om mijn telefoon heen, ik laat hem nog weleens vallen! Bij Smartphonehoesjes.nl kun je leuke hoesjes vinden en jullie hebben vandaag de kans om een shoptegoed van EUR 30,00 te winnen! Doe je mee?

Al speurend door de online shop van Smartphonehoesje.nl vind ik hoesjes voor vrijwel alle smartphones zoals de Iphone, Samsung Galaxy S4, HTC one, Blackberry Z10, LG Nexus en Sony Ericsson Experia. Natuurlijk is dit maar een kleine selectie uit het zeer grote aanbod,  voor iedere telefoon vind je wel een hoesje. Of je nu op zoek bent naar een hardcase met panterprint, een zakelijk verantwoord lederen hoesje, een heerlijk bling bling hoesje of een printje dat past bij jouw nieuwe zomerjurkje, grote kans dat je een geschikte vindt bij Smartphonehoesjes.nl.

Heb je ook een tablet? Dan heb ik nog een handige accessoire gezien in de webshop, een autohouder die geschikt is om een tablet in vast te zetten. Dat is natuurlijk heel handig als je op vakantie gaat met de auto, je hoeft de iPad dan niet zelf vast te houden maar bevestigd deze simpel in de houder. Dat is toch ook ideaal als je kids hebt? Zo kunnen ze simpel filmpjes kijken of een boek lezen, heel handig! Natuurlijk neem je ook een stevige iPad hoes mee en een screenprotector is ook wel een aanrader, dat scheelt via vingers! Tja, zo is het winkelmandje snel gevuld en dan is een shoptegoed bij Smartphonehoesjes.nl wel erg fijn om te winnen. 

Maak kans op een shoptegoed van EUR 30,00

Wil jij ook graag shoppen voor een nieuw iPhone hoesje of Samsung Galaxy 4S hoesje? Dan kun je deze week meedoen met onze winactie, we geven nl. 6 keer een shoptegoed van EUR 30,00 weg die je kunt besteden bij Smartphonehoesjes.nl. Hoe maak je kans?

  • surf even naar Smartphonehoesjes.nl en zoek uit wat jij zou willen bestellen van dit shoptegoed
  • laat jouw keuze voor 17 juli 2013 achter in een comment onder dit artikel
  • na die datum kiezen we zes winnaars die hun shoptegoed via email zullen ontvangen van Smartphonehoesjes.nl, waarna je jouw bestelling kunt plaatsen. 

Bij Smartphonehoesjes.nl betaal je geen verzendkosten naar Nederland en België omdat bijna alle producten passen in speciale brievenbusdozen, je hoeft dus ook niet thuis te blijven als je een bestelling hebt geplaatst. Als je voor 17:30 uur besteld, dan ontvang je normaal gesproken jouw bestelling de volgende dag al in huis (in België is dit een dag later). Wil je jouw bestelling liever kunnen traceren? Dan is verzending per pakketpost ook mogelijk tegen bijbetaling.

Doe jij mee met deze winactie? Welke hoesjes vind jij het leukste en het handigste voor jouw smartphone?

Deel dit artikel
Back to top