Algemeen

Doe jij mee aan de rubriek Beautygeheimen?

Vorig jaar hadden we een leuke rubriek op Beautyscene, waarin onze lezeressen hun beautygeheimen met ons deelden. In dat artikel beantwoorden lezers een aantal vragen en vertelden ze meer over hun favoriete beautyproducten. Ik vind het tijd om deze rubriek weer nieuw leven in te blazen, ik vond het altijd zo leuk om te lezen wat jullie favorieten zijn. Wil jij ook een keer meedoen? Lees dan snel even verder hoe je je kunt aanmelden.....

Wat zoek ik?

Lezeressen die hun favoriete beautyproducten en beautygeheimen met ons willen delen. Dat doe je door een aantal vragen te beantwoorden en door mij een paar foto''s te sturen die jouw liefde voor beauty laat zien. Ik ben op zoek naar lezeressen van alle leeftijden, mannen of vrouwen zijn elk van harte welkom, als je maar wel een liefhebber bent van beautyproducten. Je hoeft geen professional te zijn en je hoeft ook geen mega-stash te hebben, kortom...iedereen is van harte welkom! Ben je juist wel professional? Dan mag je je uiteraard ook aanmelden!

Welke vragen moet je beantwoorden?
- wil je je even voorstellen en wat over jezelf vertellen? Heb je eventueel een social media account die je wilt vermelden?
- hoe lang lees je al op beautyscene en wat vind je het leukste om te lezen?
- welke producten of merken heb je ontdekt door beautyscene?
- wat zijn jouw favoriete producten op beautygebied?
- welke beauty producten neem jij (bijna) altijd mee als je de deur uitgaat?
- wat staat er op jouw beauty wishlist?
- heb je nog een handige tip voor ons?

Foto''s

We kijken altijd graag naar foto''s, het is dan ook noodzakelijk om 4 tot 5 foto''s mee te sturen die jouw verhaal ondersteunen. Uiteraard willen we heel graag een foto van jezelf plaatsen, maar dat is zeker geen verplichting, je mag dus best anoniem blijven. De foto''s moeten van goede kwaliteit zijn, d.w.z. scherp en goed belicht, maar hoeven zeker niet gemaakt te zijn door een fotograaf, scherpe foto''s van een telefoon zijn ook prima!

Hoe meld je je aan?
Door z.s.m. een mail te sturen naar info@beautyscene.nl o.v.v. beautygeheimen. In deze mail stuur je jouw antwoorden op de hierboven gestelde vragen, de foto''s kun je meesturen (mits ze verkleind zijn) maar eventueel ook per wetransfer naar mij sturen. Ik lees de mails door en neem contact met je op als ik jouw inzending ga gebruiken voor een artikel. 

Ik ben heel benieuwd, meld je dus snel aan en misschien kun jij jouw beautygeheimen wel delen met alle andere lezers!

Deel dit artikel
Back to top