Fashion

Be prepared : de Drie Dwaze Dagen van De Bijenkorf gaan morgen van start!

Morgen om 9:00 uur stipt beginnen de Drie Dwaze Dagen in de online shop van De Bijenkorf! Natuurlijk kun je ook terecht in de verschillende filialen van De Bijenkorf voor de interessante aanbiedingen, maar als je daar geen tijd voor hebt is online shoppen een prima alternatief. Ik heb de drie boekjes even doorgenomen en heb behoorlijk wat mooie beauty aanbiedingen gevonden, waaronder haarverzorging van Leonor Greyl, nagellakjes van Deborah Lippmann en huidverzorging van Estée Lauder. Kijk je mee naar mijn tips?
Marvis tandpasta van EUR 10,00 voor EUR 6,00 (ook in andere smaken verkrijgbaar)


Giorgio Beverly Hills eau de toilette van EUR 72,00 voor EUR 16,00  (een gouwe ouwe uit de jaren negentig...grappig dat deze nog steeds bestaat)

Natuurlijk zijn dit nog lang niet alle leuke aanbiedingen, maar het is een leuke selectie! Ik voel mij altijd een beetje schuldig als ik bepaalde dingen ook op mijn verlanglijstje zet, ik heb al zoveel. Maar ja, hoe kan ik nu die prachtige nagellakjes van Deborah Lippmann niet in mijn mandje leggen? Ik zorg er in elk geval voor dat ik morgenochtend op tijd in de webshop aanwezig ben, dat kan al vrij vroeg maar de producten kun je wel pas op 2 oktober 2013 vanaf 9:00 uur kopen in de online shop van De Bijenkorf. 

Wil je weten wat er nog meer te vinden is bij de Drie Dwaze Dagen? Bekijk dan alle aanbiedingen hier en maak je eigen verlanglijstje voordat je gaat shoppen. Wat vind jij echt een topaanbieding? Laat het mij zeker weten, wie weet heb ik iets gemist?

Deel dit artikel
Back to top