Reviews

Onmisbaar make-up product : blush! Nu supersimpel met Cheek pop van Clinique

Een tijdje geleden spotte ik enorm schattige blushes van Clinique in de vorm van een bloem, verdrietig twitterde ik dat ik het zo jammer vond dat deze Cheek Pops blushes niet naar Nederland zouden komen....maar ik was veel te snel met mijn conclusie! Vorige week ontving ik het goede nieuws dat Clinique Cheek Pops toch naar Nederland komen, exclusief in de webshop van Clinique. Fijn, want ik ben gek op blush en wilde zo'n cutie graag aan mijn blushstash toevoegen, kijk je mee naar mijn review?


De Clinique Cheek Pops zijn gemaakt volgens een nieuw proces, het is eerst een zachte vloeistof die in de mooie vorm gegoten wordt en daarna zeer langzaam gebakken wordt waardoor een lichtgewicht textuur ontstaat die zacht op de huid aanvoelt en voorzien is van een prima pigmentatie!

Met één veegje over de Cheek Pop heb je al genoeg kleur voor één wang, het poeder is heel stevig en de mooie print blijft dus ook een behoorlijke tijd intact, die veeg je niet zomaar weg. Gelukkig maar, want de gerberaprint is wel heel leuk om te zien!

Clinique Cheek Pop Plump Pop is een koele, roze-paarse tint met fijne witte shimmers die niet overheersen maar wel een mooie glans aan de blush geven, waardoor je eigenlijk geen highlighter meer hoeft te gebruiken.

Op de foto draag ik geen blush, wel wat oogschaduw (Urban Decay Basic palette EUR 24,65 via HQHair.com), eyeliner van Bobbi Brown, Chanel Perfection Lumiere foundation en wat lipbalm op mijn lippen.

De Cheek pop van Clinique is een vederlicht, behoorlijk gepigmenteerd blush poeder die je het beste kunt aanbrengen met je vinger. Zet de vinger op het appeltje van jouw wangen en zie het resultaat hieronder....

De kleur Plum pop is een frisse roze blush met een koele ondertoon, perfect om iedere teint op de frissen, je ziet dat de blush behoorlijk gepigmenteerd is!

Maak met jouw vinger ronddraaiende bewegingen om de blush te verdelen over de wangen en ga als laatste richting zijkant/slapen, om een mooie gezonde blos te krijgen. Dat is alles wat je moet doen, simpeler kan niet! Toch wel een groot verschil, de ene wang met en de andere wang zonder blush, wat vind jij mooier?

Natuurlijk heb ik de blush ook op mijn andere wang aangebracht, deze roze kleur frist mijn gezicht direct op, een peachy/perzikkleur zou mijn teint juist wat warmer maken, ik ben toch eigenlijk wel benieuwd hoe Ginger Pop mij zou staan?

er zijn vier kleuren Cheek Pop beschikbaar, links zie je Berry Pop en rechts Peach Pop

links Ginger pop en rechts Plum Pop

In gebruik zijn de Clinique Cheek Pops heel prettig, een blushkwast is echt niet nodig maar natuurlijk kun je wel een kwast gebruiken. Je hebt jouw vingers wel altijd bij de hand, maar het nadeel van make-up aanbrengen met jouw vingers is dat je die daarna weer goed moet wassen, niet handig als je bijvoorbeeld onderweg bent. Kortom, doe vooral wat je zelf prettig vindt! De rest van mijn make-up (foundation en eventueel poeder) blijft prima zitten als ik de blush aanbreng, dat komt vooral door de luchtige textuur die toch langhoudend is, de kleur blijft de hele dag mooi zichtbaar op een natuurlijke manier. 
De Clinique Cheek Pops kosten EUR 24,00 per stuk en blijven deel uitmaken van het vaste Clinique assortiment heb ik begrepen, maar zijn wel exclusief te koop via de webshop van Clinique : www.clinique.nl Ik heb geen idee of ze ook nog bij de andere verkooppunten zullen komen in de toekomst, daarvoor zou je even contact moeten opnemen met Clinique.

Vind jij de Cheek Pops ook zo leuk? Wat is jouw favoriete blushkleur op dit moment? En hoe kies je die kleur eigenlijk? Iedere dag een andere net als een lipsticks of heb je vaak dezelfde op?

Deel dit artikel
Back to top