Nieuws

MAC Pedro Lourenco collectie NL release 5 juli 2014 (gewijzigde datum!!!)

MAC heeft al jarenlang een bijzondere band met mode-ontwerpers, iets wat wij dan weer terug zien in de vorm van mooie make-up collecties. Binnenkort staat de volgende collectie op de planning, samen met de Braziliaanse mode-ontwerper Pedro Lourenco. Nu kende ik die niet echt goed, maar na een beetje zoeken bleek dat hij één van de WK jurkjes van dit jaar heeft ontworpen (voor Bavaria volgens mij). Wie weet lopen we dus binnenkort wel met zijn allen in één van zijn ontwerpen? Kijk even mee naar de mooie make-up collectie....


Pedro Lourenco is de zoon van een Braziliaanse mode-ontwerper en debuteerd al op vrij jonge leeftijd tijdens San Paolo Fashion Week. Hij heeft ook gewerkt voor grote designers als Lanvin en kleed onder andere Lady Gaga en Gisele Bundchen.

NUDE QUAD  EUR 42,00 met PINK SANDS (light fleshy peach - matte), ALL THAT GLITTERS (frosted champagne with gold pearl - veluxe pearl), SABLE (cool bronze - frost) en ROSÉ CLOUD (soft golden beige - matte)

POWDER BLUSH (DUO) COROL light coral pink/mid-tone neutral plum EUR 21,00

CREAM COLOUR BASE HUSH soft peach with icy shimmer (frost) EUR 20,50

LIPSTICK EUR 20,50 PEACH BEIGE light pinky nude (amplified) & ROXO deep red (amplified)

LIPSTICK EUR 20,50 TRUE RED vivid bright coral red (amplified) & RUBY mid-tone blue red (amplified) 

Lipglass GOLD MIRROR neutral gold & MIRROR neutral silver EUR 19,50

NAIL LACQUER  FLAMING ROSE true red (cream) & 
SKIN light peach beige (cream) EUR 16,00

De collectie ziet er prachtig uit, wel een tikje klassiek maar daar hou ik wel van. De verpakkingen lijken wat matter dan normaal, verder maken de gouden details het geheel wat chiquer. Ik vind de blush wel heel mooi, die gaat op mijn wishlist, de Cream Colour Base Hush is ook een musthave, het is een prachtige highlighter die vooral onmisbaar is voor de make-up artiesten van MAC. Als je hen om hun favoriete producten vraagt, dan noemen ze namelijk allemaal de CCB's.
De MAC Pedro Lourenco collectie zal vanaf 14 juni 2014 5 juli 2014 (gewijzigde datum!!!) exclusief te koop zijn bij de Bijenkorf Amsterdam en Maastricht, MAC Pro Store en via www.maccosmetics.nl (soms zijn de producten daar al eerder te koop, hou het zelf even goed in de gaten, er kan altijd iets gewijzigd worden). Update over de online verkoop : die heeft al begin juni plaatsgevonden, waarschijnlijk zullen de producten niet meer aangevuld worden, maar dat weet ik niet zeker!

Heb jij de Holandress van Pedro Lourenco al in huis? Of ga je toch liever voor de klassieke make-up look die Pedro heeft bedacht voor MAC? Ik ga voor het laatste!

Deel dit artikel
Back to top