Nieuws

Hot news - MAC brengt nieuwe collecties uit met Brooke Shields & the Simpsons

Gisteren was ik even op internet aan het speuren naar nieuwtjes over de aankomende MAC collecties. Normaal krijg ik die altijd van het PR bureau van MAC, maar heel vaak zweeft het nieuws al daarvoor op het internet, zo snel gaat dat! Meestal komt het nieuws naar buiten omdat medewerkers van MAC het nieuws "lekken", nieuwtjes die te zien krijgen bij hun trainingen en waar ze dan foto's van posten op social media. Tja, het nieuws laat zich tegenwoordig niet meer zo makkelijk tegenhouden! Geeft niets, want zo weet ik inmiddels dat MAC een nieuwe icon-collectie krijgt, met als icoon Brooke Shields......


Brooke Shields in The Blue Lagoon, de film die haar wereldberoemd maakte en iedereen opeens haar wenkbrauwen en haar wilde, ook ik!

Inmiddels is Brooke een prachtige vrouw geworden die haar echt een signature look heeft, mooi verzorgd lang bruin haar en een chique, eenvoudige make-up look. Ze is inderdaad een icoon!

Ik zal nog niet teveel verklappen, maar de Brooke Shields Icon collectie krijgt zelfs een eigen palette met 15 oogschaduws, in bestaande en nieuwe kleuren. Eigenlijk vind ik het wel een leuke ontwikkeling dat MAC ook deze grote palettes gaat uitbrengen, al vind ik de prijs ervan wel behoorlijk hoog. Maar goed, de tijd zal leren of het echt een succes wordt, wie weet gaan ze ook nog weleens over naar een kleiner formaat dat dan ook wat goedkoper zal zijn. De Brooke Shields collectie bestaat naast het Gravitas eye shadow palette X 15 ook over 2 nieuwe Veluxe Pearlfusion palettes, nagellakjes, lipsticks en uiteraard een transparante wenkbrauwgel (al kun je die nu ook al kopen). De collectie komt in oktober 2014 in Amerika uit, of en wanneer de collectie naar Nederland komt weet ik nog niet, ik hou je op de hoogte!

Wat er zeker naar Nederland komt zijn de producten van de MAC X The Simpsons collectie, je kent ze wel van de gekke cartoons! En schrik niet, maar in de collectie vind je een gele lipgloss, twee behoorlijk felle oogschaduwsquads en nagelstickers. De collectie is niet zo groot, maar ik verwacht wel een speciale verpakking al kan ik nog nergens afbeeldingen vinden. Deze collectie komt in september uit, over de exacte datum en verkooppunten vertel ik je binnenkort meer.

MAC komt uiteraard met nog veel meer collecties, maar ik laat het je altijd direct weten als ik de informatie krijg en mag delen. Wil je echt goed bijhouden hoe het zit met de collecties van MAC, zet dan dit artikel in jouw favorieten, ik werk het regelmatig bij en zo kun je in één oogopslag zien wat MAC gaat uitbrengen. Het is ook handig als naslagwerk voor oudere collecties!

Wat spreekt jou het meeste aan, de collectie met Brooke Shields of die met The Simpsons? Ik weet het wel!

Deel dit artikel
Back to top