Fashion

Outfit inspiratie - Ganni leopard koltrui & Zara pencil skirt

Op mijn snapchat & Instagram zien jullie (als je me volgen) regelmatig foto's voorbij komen van mijn outfits. Ik hou van mooie kleding en schoenen, dat moeten jullie vast al opgevallen zijn ;-) Omdat ik veel vragen krijg waar mijn outfits exact van zijn en waar je ze kunt kopen, heb ik besloten af en toe een post te maken met daarin meer informatie. Het is een korte post, met een paar foto's en verkoopinformatie, hopelijk kan ik jullie een beetje inspireren!

Afgelopen zaterdag ging ik weer even langs mijn favoriete winkel Voorwinden omdat ik een berichtje had gekregen dat er een nieuwe collectie van St.Studio binnen was gekomen. Daar wilde ik even naar kijken (en ik heb ook een jurkje gekocht, daarover later vast meer) en toen spotte ik dit truitje van Ganni. 

Ik was ook nog steeds op zoek naar een leren rok, dus deze van Set trok ik ook even aan om te passen, maar die vond ik te kort en kocht ik dus niet.

Maar deze top ging dus wel mee naar huis! Het is een semi-transparante top van heel dun materiaal die helemaal aansluitend zit, de kol is vrij hoog en strak, maar kan ook omgeslagen worden. Deze top is heel leuk te combineren met een rok, maar zeker ook tof op een broek of jeans. Ganni is een superleuk merk vind ik, ik heb inmiddels alweer een paar leuke items van hen en ik ben vooral fan van hun panterprintjes die ze regelmatig hebben.

Ik combineerde de Ganni leopard top van mesh EUR 99,00 (transparant, maar wel met voering aan de voorkant) met een rok van Zara EUR 49,95, die aan de binnenkant ook een panterprintje heeft. De rok heeft een hoge split op mijn linkerbeen, die helemaal dicht is te maken met haakjes, de rok is ook helemaal gevoerd. Ik droeg hier ook kousen bij van Kunert EUR 16,00 en mijn pumps zijn van Tom Ford (oude collectie)!

 

Dank jullie wel voor de leuke reactie's op mijn outfitpost van vorige week! Zoals jullie zien ga ik nog even door met regelmatig iets over mode te posten, hopelijk kan het jullie een beetje inspireren! Zijn jullie ook zo gek op panterprintjes of ben ik de enige? ;-)

Deel dit artikel
Back to top