Lichaam & Haar

Zo krijg je een wellness gevoel in je eigen huis

We begrijpen dat het in deze periode lastiger is om een wellness te bezoeken. Misschien is jouw favoriete sauna tijdelijk gesloten of vind je het gewoon nog niet zo prettig om de deur uit te gaan voor een massage behandeling. Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop je het ontspannen wellness gevoel naar je eigen huis kunt halen. Ben je benieuwd hoe je dit het beste kunt aanpakken? Lees dan snel verder!

Luxe en moderne badkamer

Een luxe badkamer geeft je meteen het gevoel van een privé wellness. Hier kun je iedere dag weer opnieuw van genieten! Je geeft de badkamer een moderne uitstraling door te kiezen voor een minimalistische look. Denk aan grote tegels, strakke badkamermeubels en een ruime opzet. Daarnaast mag een inloopdouche en/of regendouche eigenlijk niet ontbreken. Als er nog ruimte over is, kun je jezelf extra verwennen door een luxe ligbad aan te schaffen. Het is allemaal best een investering, maar dan heb je er ook jaren plezier van.

Sauna bij je thuis

Een andere optie is om een echte sauna in huis te halen. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende modellen en soorten. Van een compacte infrarood sauna voor in de badkamer tot een ruime buitensauna. Het is bewezen dat het gebruiken van een sauna positieve invloeden heeft op je lichaam. De warmte werkt ontspannend en kan zelfs je afweersysteem verbeteren. Verdiep je dus zeker in alle mogelijkheden om jouw privé spa helemaal compleet te maken!

Jacuzzi of hottub in de tuin

Ook een jacuzzi is een goede aankoop als je thuis meer wilt ontspannen. Zelfs tijdens de koude maanden kun je buiten genieten van het warme bubbelbad. Ga jij voor een robuuste hottub met houtkachel of een moderne whirlpool met verschillende instellingen? Ze geven de achtertuin allebei een hele luxe update.

Kaarslicht en een aangename geur

Soms kunnen de kleine details ook al zorgen voor een ontspannen sfeer. Steek maar eens een paar kaarsen aan, koop een set met geurstokjes of ga aan de slag met aromatherapie door middel van etherische oliën. Dit kan zowel in de badkamer als in de slaapkamer.

Self-care middag of avond

Gun jezelf een hele middag of avond in je eentje. Doe je favoriete gezichtsmasker op, gebruik een heerlijke scrub en doe daarna een zachte badjas aan. Een self-care momentje hoeft helemaal niet lastig te zijn. Je moet er alleen even tijd voor vrij maken! Natuurlijk kan het ook ontspannend zijn om zo’n beauty middag te houden met je beste vriend(in) of partner.

 

Deel dit artikel
Back to top