Nieuws

Review: Raw Gaia - Sea Salt Bath Soak

Wat doen jullie het allerliefste na een dag hard werken, een paar uurtjes lopen of gewoon wanneer je even een momentje voor jezelf nodig hebt? Ik weet wel waar ik dan meestal te vinden ben: In bad! Ik ben dol op ballistics, badschuim, bathmelts, kortom eigenlijk alles waarmee ik mijn badwater een heerlijk geurtje kan geven, en als het even kan vind ik het natuurlijk prettig wanneer er vezorgende bestanddelen aan mijn badproduct zijn toegevoegd. Raw Gaia ontwikkelde een van die heerlijke producten waarmee je gegarandeerd even lekker kunt ontspannen, lees snel even verder! Sea Salt Bath Soak Palmarosa & Chamomile is een van de producten uit het bijzondere Raw Gaia assortiment. Het is een mengsel van 100% organische, natuurlijke ingrediënten die helpen helpen stijve spieren te ontspannen en uw huid te hydrateren. De kamille ontspant, terwijl de Palmarosa het huidevenwicht hersteld en de celgeneratie bevordert. Zeezout zorgt voor een natuurlijke manier om de droge huid in conditie te brengen en een vetter huid weer in evenwicht te brengen.

Ingrediënten: Sea salt, organic roseship oil (Rosa mosqueta), organic macerated rose petals in almond oil (Rosa centrifolia, Prunus dulsis), organic essential oil of palmarosa (Cymbopogen martini) and Chamomile (Anthemis nobilis) and rose petals.

Voor gebruik van dit badzout vul je eerst het bad met warm water (maar niet te heet, dit droogt de huid uit). Voeg vervolgens een flinke hand (of twee!) badzout aan het stromende water toe. Eenmaal in bad raak je al snel ontspannen door de fantastische geur die vrij komt. Ik ruik een fijne dromerige mix van rozen en kamille, niet overheersend, maar eigenlijk precies goed. Het badzout heeft een licht vettig laagje dat ervoor zorgt dat mijn huid na het badderen niet droog aanvoelt, een bodylotion is dan ook eigenlijk niet nodig. De drijvende rozenblaadjes geven nog een extra fijne ''touch" aan het badwater.

Wil je dit product graag eens uitproberen maar je hebt geen bad? Snel verhuizen! Dat is een grapje natuurlijk maar je kunt natuurlijk altijd een klein beetje zeezout in je handpalm even warm laten worden onder de douche om deze vervolgens als scrub te gebruiken! De geur zal heerlijk lang op je huid blijven hangen en door het scrubben krijg je natuurlijk een heerlijk zacht huidje! De  handgemaakte verzorgingsproducten van Raw Gaia zijn onder andere te koop bij een hele leuke Nederlandse webwinkel genaamd Puurspeelgoed. Naast de producten van Raw Gaia vind je er onder andere ook leuk en verantwoord kinderspeelgoed en natuurlijke woonaccessoires. Meer lezen over Raw Gaia? Lees dan vooral dit artikel nog even! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top