Algemeen

"Pink Energy" het thema voor het Pink Ribbon gala 2010

De zomer loopt alweer langzaam op zijn einde, langzaamaan komt de herfst dichterbij. Dat merk ik vooral aan de mailtjes die binnenkomen, die veelal weer gaan over de aankomende herfst- en wintercollecties. Herfst betekent ook dat het weer tijd wordt om veel, heel veel aandacht te besteden aan Pink Ribbon. Pink Ribbon is het initiatief van o.a. de Estée Lauder Company waarbij in de maand oktober aandacht wordt gevraagd voor de strijd tegen borstkanker, kenmerkend is het roze lintje, dat terugkomt in alle uitingen omtrent dit goede doel. Lees snel even verder... Nu is het natuurlijk nog maar half augustus, maar ik  heb een goede reden om nu alvast wat aandacht te vragen voor Pink Ribbon omdat er ook dit jaar weer een Pink Ribbon fotowedstrijd wordt georganiseerd. Iedereen kan hieraan meedoen, van professioneel tot amateur fotograaf, mits je je maar houd aan aan het thema "Pink Energy". Hieronder kun je er meer over lezen:

De Estée Lauder Pink Ribbon Award is toegankelijk voor beroeps- en amateurfotografen en studenten, met als doel openheid over borstkanker te stimuleren en mede daardoor in een eerder stadium opsporing te bewerkstelligen. Daarnaast wordt talent aangemoedigd zich te profileren door op geheel eigen wijze een beladen onderwerp te verbeelden en om het leven na borstkanker een krachtig toekomstperspectief mee te geven. Pink Ribbon Award Gala De jury zal uit de inzendingen maximaal 50 foto’s selecteren waarvan drie inzendingen worden genomineerd. De winnaar zal zijn prijs tijdens het Pink Ribbon Award Gala 2010 in ontvangst mogen nemen. Het Pink Ribbon Award Gala zal dit jaar plaatsvinden in de eerste week van oktober. Na het Pink Ribbon Award Gala zal er een foto-expositie plaatsvinden waar alle 50 geselecteerden te bezichtigen zijn. Thema Het thema dit jaar is ‘Pink Energy’. Fotografen worden gevraagd om vrouwelijkheid tijdens/na borstkanker te verbeelden met het thema als accent. Inzenden kan tot 24 augustus 2010. De beoordeling vindt plaats door juryleden die vanuit hun deelgebied en expertise uitgenodigd zijn. Voor volledige informatie en voorgaande edities van de Estée Lauder Pink Ribbon Award kunt u terecht op: www.pinkribbonaward.nl.

Ik zou het erg bijzonder vinden als er een lezeres van Lushious Beauty mee zou doen met deze wedstrijd, mocht je dus erg van fotograferen houden of je hebt in jouw omgeving te maken met borstkanker, neem dan deze kans waar en strijd op deze wijze mee tegen deze verschrikkelijke ziekte die zoveel vrouwen treft! Ook wij van Lushious Beauty zullen ons de komende maanden en weken zeker inzetten voor Pink Ribbon, het is het minste wat we kunnen doen! Mocht je meedoen met deze wedstrijd, hou ons dan vooral op de hoogte, we zetten je graag extra in het zonnetje! Bezoek de website www.pinkribbon.nl om meer te lezen over dit bijzondere initiatief! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top