Nagel & Handen

China Glaze Pink Ribbon collectie - United In Purpose

China Glaze brengt ook dit jaar weer een aantal lakjes uit in het teken van de strijd tegen borstkanker. De Breast Cancer Awareness Collection 2012 draagt de naam United In Purpose. Deze keer is vooral het aantal lakjes behoorlijk opvallend. De collectie bevat namelijk maar liefst twaalf verschillende kleurtjes!

Een gedeelte van de opbrengst van deze bijzondere lakjes gaat naar International Agency for Research on Cancer (IARC). Dit is een onderdeel van de World Health Organization en houdt zich bezig met regulier onderzoek en daarnaast de promotie van Internationaal onderzoek. Ik heb twaalf lakjes in huis maar moet heel eerlijk bekennen dat de licht roze lakjes behoorlijk op elkaar lijken. Ik heb er daarom voor gekozen om zeven van de twaalf lakjes op mijn nagels te laten zien.

Op de eerste afbeelding zien jullie de Beauty Within nagellak. Dit is een mooie helder roze crème nagellak die een klein beetje neigt naar een licht neon effect. De nagellak geeft een primadekking in twee laagjes en droogt enorm snel.
Over dezelfde nagellak (Beauty Within) heb ik hieronder een laagje Hello Gorgeous nagellak aangebracht. Deze kun je overigens ook als individuele nagellak dragen maar ook als top coat over iedere andere nagellak.
Een van mijn favorieten (onverwachts trouwens) is dat Hopeful variant. Een werkelijk wonderschone zeer zacht roze/nude nagellak die de nagels echt een oppepper geeft. Op zoek naar een zachte tint die je werkelijk tijdens iedere gelegenheid kunt dragen.

Heart of the Matter is de donkerste tint uit deze collectie en bevat naast roze ook een vleugje kersen. Deze variant heeft net zoals Beauty Within een creme finish en geeft een uitstekende dekking in slechts een laagje. Pretty!

Exquisite bevat een mooie en zeer subtiele parelmoer glitter die wederom zeer draagbaar is. Deze nagellak heeft wel een aantal (op deze afbeelding drie) laagjes nodig maar dan heb je ook wel een bijzonder mooi resultaat.

Ik ben dol op roze nagellakjes! Sterker nog… eigenlijk vind ik alle lakjes uit de United In Purpose collectie bijzonder mooi. Always A Lady is een mooie warme, licht roze crème nagellak die zeker niet zal misstaan in een gemiddelde nagellak-stash: draagbaar, sneldrogend en multi-inzetbaar.

Tot slot zien jullie nog een ander glitterlakje voorbij komen in de vorm van deze mooie United (prachtige naam trouwens!) nagellak. Zoals jullie zien is de lak identiek aan de structuur van de Hello Gorgeous variant. Deze keer heb ik de nagellak wel als individuele lak gebruikt (twee laagjes) en ben persoonlijk behoorlijk onder de indruk.
Je kunt al deze lakjes voor EUR 5,95 per stuk aanschaffen bij Nailpolishfashion.nl. Vergeet vooral niet onze kortingscode te gebruiken (beautyscene) want daarmee krijg je 10% korting op al je aankopen (excl. verzendkosten).  

Deel dit artikel
Back to top