Nagel & Handen

Nu verkrijgbaar - China Glaze Electro Pop collectie

Ik word behoorlijk blij van alle nagellakcollecties die we deze lente verwelkomen. Natuurlijk is het momenteel een beetje lastig inleven met al die sneeuw en temperaturen die ver onder het nulpunt zijn gedaald, maar ik weet zeker dat je na het zien van de China Glaze Electro Pop collectie het zonnetje ziet schijnen! 

De China Glaze Electro Pop collectie bevat in totaal twaalf prachtige, fleurige nagellakjes  waarvan je direct vrolijk wordt. De collectie bevat grotendeels nagellakken met een crème finish met als special item de Techno variant die een transparante basis heeft met daarin grote en kleine zilveren holografische glitters. Goed om te weten is dat de nagellakjes een goede houdbaarheid hebben en dat er zelfs een aantal varianten tussen zitten die maar een laagje nodig hebben voor een dekkend resultaat: daar word je toch blij van?

Ik ben helemaal fan van de blauw/groen kleurtjes uit de Electro Pop collectie. Hieronder zie je Kinetic Candy. Dit is een licht hemelsblauwe blauwe nagellak met crème finish die de handen niet te bleek maakt. De nagellak dekt in twee dunne laagjes.

Electric Beat is een koele midden blauwe nagellak met een vleugje grijs. Ook deze variant maakt de handen niet bleek en doet mij denken aan korenbloemen. Ik heb de nagellakjes al een poosje in huis en heb deze variant al met regelmaat gedragen. Iedere keer weer krijg ik enorm veel complimenten over deze bijzonder kleur!Aquadelic Pool neigt wat meer naar het azuur of aqua blauw. Deze kelur ademt vrolijkheid uit en doet mij denken aan een mooie turquoise zee en een stralende zon aan de hemel. Deze tint doet het ook behoorlijk goed op teennagels. Winterdipje? Daar helpt Aquadelic Pool je overheen.

Gaga For Green (ben je fan van… dan is dit natuurlijk een must have!) is een mooie midden groene crème nagellak. De tint is lekker aanwezig maar zeker niet te grasgroen. Deze nagellak dekt net zoals veel van zijn/haar broertjes en zusjes uit deze collectie in twee laagjes.


Sunshine Pop Shine doet zijn naam eer aan want het lijkt alsof de zon constant schittert op jouw nagels wanneer je deze nagellak draagt. De midden gele en behoorlijk warme nagellak bevat een mooie microshimmer die de kleur constant in beweging houdt.

Ik ben behoorlijk onder de indruk van de wonderschone Make Some Noise nagellak. Deze nagellak heeft een crème finish en doet mij qua kleur denken aan een mengeling van rood, roze en een vleugje koraal. Tropisch, prachtig en lekker opvallend! 
 
Wicked Style wordt door China Glaze omschreven als Party cocktail tropical punch. Ik zou het zelf niet beter kunnen verwoorden. Deze warme roze crème nagellak doet het eigenlijk goed bij iedere outfit: Spijkerbroek: check! Little black dress: check! Bikini: check 

 

Fuchsia Fanatic is de meest donker roze variant uit de Electro Pop collectie en zou kunnen worden omschreven als warm fuchsia roze. Op de afbeelding hieronder draag ik slechts een laagje nagellak en zoals jullie zien geeft de nagellak een uitstekende dekking. Je zou natuurlijk nog een extra laagje kunnen aanbrengen, maar noodzakelijk is het zeker niet.


De Gothic Lolita Steal the show nagellak bevat een mooie micro shimmer. Deze nagellak is paars met een blauwe ondertoon en is behoorlijk opvallend. Wil jij deze lente in het middelpunt van de belangstelling staan? Dan weet je nu met welke kleur jij dat gaat doen!

Wel eens een suikerspin gegeten? Vast wel! De Dance Baby doet mij denken aan suikerspinnen. Toch is de kleur zeker niet mierzoet maar heeft juist behoorlijk veel pit! Op de onderstaande afbeelding draag ik slechts een laagje nagellak.Sweet Hook
is zo’n echte lentekleur die doet denken aan bloemen. Ook dit is een pasteltint, maar dan wel eentje waar leven in zit. De nagellak heeft een creme finish. Ik moet er trouwens wel even bij melden dat de nagellak de handen wel een tikje bleek maakt, maar als het goed is krijgen deze toch nog wel een kleurtje wanneer het lentezonnetje gaat schijnen.

De Techno Glitter nagellak kun je zonder basislak dragen maar ik vind hem persoonlijk het allermooist over een bestaande kleur. De transparante basis bevat kleine en grotere zilveren en holografische glitters die zorgen voor een feestje op jouw nagels.


Links de Techno nagellak.
 

Ik zeg volmondig ja tegen de China Glaze Electro Pop collectie. De kleuren maken mij vrolijk evenals de structuur en houdbaarheid van de nagellakjes. Voor mij zijn Electric beat, Aquadelic Kinectic Candy, Make Some Noise en Wicked Style de absolute must haves maar eigenlijk kun je niet misgrijpen, ze zijn allemaal leuk! 

De China Glaze Electro Pop collectie (EUR 5,95 per stuk) is momenteel verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Onze lezeressen ontvangen een korting van 10% op het volledige assortiment (ex verzendkosten) met code: beautyscene.

Deel dit artikel
Back to top