Nagel & Handen

Review - China Glaze New Bohemian collectie

Ze hebben even op zich laten wachten maar we kunnen jullie eindelijk de swatches van de China Glaze New Bohemian collectie laten zien. China Glaze noemt de New Bohemian lakjes zelf ‘Radiant Luster Chromes’. Nieuwsgierig? Kijk dan even naar mijn swatches.

Bij Bohemian denk je al snel aan stoffige, vintage kleurtjes maar China Glaze maakt hier een einde aan. Vanaf nu staat bohemian voor kleurrijk en chique. Kijk meer even verder naar de zes nagellakken die het assortiment rijk is.
De Want My Bawdy nagellak wordt door China Glaze omschreven als Sexy sapphire blue. De nagellak geeft en prima dekking in twee laagjes maar heeft wel een behoorlijk dunne structuur waar je misschien even aan moet wennen. Opvallend vind ik trouwens dat ik al een aantal swatches ben tegengekomen van lakjes uit deze collectie met een ''streperig''effect. Daar heb ik op één uitzondering na eigenlijk helemaal geen last van gehad!

Deviantly Daring is een van mijn persoonlijke favorieten uit de China Glaze New Bohemian collectie die ook wel Adventurously bold peacock teal genoemd wordt. Ik kan mij goed vinden in deze omschrijving, de basiskleur doet mij inderdaad denken aan mijn pauwenvriendje op de kinderboerderij.

Ik moest even wennen aan de Swanky Silk variant - Brilliant beige with peach undertones. De nagellak ziet er in het flesje wat donkerder en meer gepigmenteerd uit maar eenmaal op mijn nagels aangebracht ben ik toch wel behoorlijk gecharmeerd. Deze variant is draagbaar en charmant!Wanneer je naar het flesje kijkt waarin de Rare & Radiant zich bevindt dan komt er vast bij veel dames een naam naar boven: Chanel Peridot! Ik moet bekennen dat de nagellak inderdaad een klein beetje in de buurt komt maar.. wanneer je ze naast elkaar ziet dan worden al snel de verschillen duidelijk. Ook ''streept'' deze variant een tikje.

No Plain Jane heeft wel een klein beetje weg van de Deborah Lippmann Private Dancer nagellak. De helder paarse tint is aanwezig en heeft een lichte groene duo chrome twist in een bepaalde lichtval bijzonder mooi te noemen is.

Unpredictable is een multi dimensionale nagellak die zowel blauw, groen als goudtinten bevat. De nagellak heeft een mooie hoogglans en doet het naar alle waarschijnlijkheid ook behoorlijk goed als feestdagen-nagellak!
De China Glaze New Bohemian collectie (EUR 7,95 per stuk) is momenteel verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Onze lezeressen ontvangen een korting van 10% op het volledige assortiment (excl. verzendkosten) met code: beautyscene. Shop ze!

Deel dit artikel
Back to top