Blogs & Editorial

Tip v.d. week : The Body Shop Deep Sleep pillow mist

De tip van de week is een product wat sinds een paar weken onmisbaar is op het nachtkastje van de redactie van LushiousBeauty. Tijdens (of beter gezegd na) de superleuke VIP party (<--klik om te lezen) die wij organiseerden met The Body Shop, vonden alle bezoekers een sample in hun goodiebag van de Deep Sleep Dreamy Pillow & Body Mist. Ik had (toevallig?) het product al iets eerder ontdekt en het lag ook al in mijn winkelmandje op die avond, ik was dus dubbel zo happy! Want het is een geweldig fijn product, dat sindsdien iedere dag op alle kussens hier in huis wordt gesprayed voor het slapen gaan en slapen dat we doen!!!! Lees snel verder.... De Deep Sleep Dreamy Pillow & Body mist maakt deel uit van de Deep Sleep Wellbeing-lijn die in 2009 bij The Body Shop werd geintroduceerd. De Wellbeing lijn bestaat uit 4 serie''s producten die o.a. zorgen voor energie (Total Enery), ontspanning (Divine Calm), zuivering (Pure detox) en rust (Deep Sleep). Inmiddels heb ik 3 producten van de Deep Sleep lijn en ondanks dat ik geen last heb van slapeloosheid, vind ik de producten toch een geweldige aanvulling. De geuren zijn fantastisch, heel ontspannend en zacht, maar wel duidelijke ruikbaar. Ik douche graag ''s avonds en daarvoor gebruik ik nu vrijwel altijd de Deep Sleep Soothing Shower Cream (200 ml EUR 10,00) maar het meest geweldige product is toch wel de Dreamy Pillow & Body mist in een sprayflesje voor de prijs van EUR 15,00.

Verstuif voor het slapengaan een beetje van deze sneldrogende, rustgevende spray over je hoofdkussen of je lakens en een speciale technologie zorgt ervoor dat er gedurende de nacht steeds actieve geurmoleculen vrijkomen door de bewegingen van je lichaam, waardoor je rustiger slaapt. Speciale ontspannende ingrediënten als jujube en Community Trade-kamille zorgen samen voor evenwicht en rust en bevorderen zo een goede nachtrust. Bij paneltests bleek dit product therapeutisch te zijn en 62 % van de gebruikers vond dat ze er rustig van werden, klaar om te gaan slapen.

Ik spray iedere avond voor het slapen gaan 3 keer met de mist op mijn kussen en spuit ook een beetje op mijn linkerarm (ik slaap meestal op mijn linkerzij en zo ruik ik de geur nog wat intenser), de geur is zeer ontspannend en zalig, de ingrediënten zijn jujube en Community Trade kamille, toch heb ik het idee dat ik ook lavendel ruik, heel in de verte! De spray is sneldrogend, je hoeft dus niet bang te zijn voor een nat kussen. De geur is zelfs zo fijn dat zowel ik als Wendy (en nee, zij ligt niet op hetzelfde kussen) het liefst de hele dag met de Dreamy Pillow spray zouden willen sprayen, zeker tijdens lichte stress-momentjes is dat echt een fijn idee! Hmm...misschien toch maar die Personal assistant aannemen, kan hij lekker sprayen! Er is trouwens ook een Total Energy Pulse Point Balm (EUR 12,00), een balm in een handige pompflacon die handig is voor onderweg, zo hoef je bijvoorbeeld in de trein niet de hele wagon onder te sprayen (al is het misschien soms wel handig?) Heb je wel wat behoefte aan een lekkere diepe slaap, stap dan eens bij The Body Shop naar binnen en snuffel eens even rond, ik ben er zeker van dat jij ook verkocht bent! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top