Nagel & Handen

Win Trind Keratin treatment & de winternagellakjes!

Trouwe lezers zijn er ongetwijfeld van op de hoogte, als het op de verzorging van onze nagels aankomt, dan kiezen wij graag voor het Nederlandse merk Trind. Trind heeft onlangs de Keratin treatment uitgebracht en ook daarvan zijn wij weer fan! Ken jij de producten ook al? Nee? Dan heb ik goed nieuws, je kan bij ons een mooi pakket winnen!

De Trind Keratin treatment is echt geweldig om zwakke, breekbare nagels weer in een topconditie te brengen. Heb je bijvoorbeeld gelnagels gehad en heb je na het verwijderen ervan, hele zielige nagels gekregen? Dan helpt de Trind Keratin treatment je er zeker weer bovenop.Breng simpelweg iedere dag een nieuw laagje Keratin Nail Protector aan, maar niet voordat je eerst de Keratin Nail Restorer hebt gebruikt. Dit roze, heerlijk ruikende goedje, trekt direct in de zwakke nagels en zorgt o.a. voor directe hydratatie. Na twee weken gebruik moet je echt al direct resultaat zien! De prijs van de Trind Keratin treatment set is EUR 17,95

Naast fijne nagelverzorgingsproducten heeft Trind ook gekleurde nagellakjes, de Caring Colors, hierover hebben jullie pasgeleden nog in dit artikel kunnen lezen. De nieuwe winter Metallics collectie combineert zorg en kleur in één flesje! De kleuren zijn zeer intens en gepigmenteerd, één laagje voldoet en dat is ook weleens heel fijn. De Trind Caring Colors kosten EUR 9,95 per stuk.

v.l.n.r. CC 141, CC 142, CC 143 en CC 144Namens Trind mogen wij jullie 5 mooie sets aanbieden, in de set vind je de Kerarin treatment en de 4 lakjes van de Mettalics winter collectie, de pakketten hebben een waarde van EUR 57,00 per stuk.Wat moet je doen om kans te maken?

  • beantwoord de volgende vraag : uit welk land komt het merk Trind?
  • vul het antwoord en de overige gegevens in op het onderstaande formulier, doe dit voor 31 oktober 2011
  • we vinden het natuurlijk erg leuk als je in een comment hieronder motiveert waarom juist jij kans moeten maken op 1 van de 5 Trind sets! Laat dus zeker een comment achter om meer kans te maken! Succes!
Deel dit artikel
Back to top