Nagel & Handen

Ons geheim voor sterke, lange & mooie nagels : Trind

Als jullie ons al langer volgen, dan zul je in dit artikel waarschijnlijk niets nieuws kunnen lezen. Maar als je een nieuwe lezer bent of je bent gewoon benieuwd hoe je mooie, sterke en lange nagels kunt krijgen, dan verklappen we je ons geheim, nl. TRIND!TRIND is een Nederlands merk nagelverzorging, waar de redactie van Beautyscene.nl een hele grote fan van is. We hebben al heel vaak over TRIND geschreven op LushiousBeauty.nl en al die artikelen vind je natuurlijk ook terug op Beautyscene.nl. Maar kijk vooral even dit (oude) filmpje, daarin vertel ik je er van alles over:Ik heb de producten die je in het filpmje ziet nog even op een rijtje gezet:

- Trind cuticle remover EUR 10,95
- Trind cuticle balsam EUR 15,95
- Trind polijstvijl EUR 6,95
- Trind houten manicure sticks EUR 7,95
- Trind nail balsam EUR 15,95
- Trind nail repair EUR 14,95
- Trind nail polish remover EUR 7,95
- Trind hand repair EUR 14,95

In meerdere winkels kun je de producten ook in verschillende, voordelig geprijsde sets kopen. Bij winkels zoals Etos zijn de producten van Trind regelmatig in de aanbieding, handig om een voorraadje in te slaan!

Heb je vragen over nagelverzorging in het algemeen en de producten van TRIND in het bijzonder? Stel jouw vraag dan bij de comments en wij beantwoorden ze allemaal. En we verloten ook nog een klein Trind pakketje onder de inzenders!

Meer informatie lees je ook op de website van Trind : www.trind.com

Deel dit artikel
Back to top