Nieuws

Verrassing van de week: Lush Golden Wonder

Wil jij jezelf deze week even lekker verwennen en wil je genieten van een opeenstapeling van verrassingen tijden een ontspannen badsessie? Dan moet je echt dit artikel even lezen over de unieke Lush Golden Wonder ballistic, afkomstig uit de kerstcollectie van 2011.

Golden Wonder is het ultieme cadeautje. Niet alleen voor jezelf maar eigenlijk voor iedereen. Op de eerste plaats heeft de Golden Wonder de vorm van een lief cadeautje, inclusief strik. Op de ballistic vinden zich bijzonder mooie en feestelijke glitters, kortom; een plaatje.
Wanneer je de ballistic even heen en weer zal schudden is jouw eerste nieuwsgierigheid direct geprikkeld. Je hoort namelijk dat de Golden Wonder hol is, en tja, de grote vraag is natuurlijk: Wat zit er in die ballistic? Even geduld, want dat ga ik jullie zo meteen vertellen, of eigenlijk laten zien.

Laat allereerst je bad vollopen met warm water, stap er zelf in en leg Golden Wonder zachtjes op het badwater. Ik verwachtte een bad met een melkachtige kleur, maar de ballistic begon snel te bruisen, barstte open en dit is wat ik toen zag:In het holle gedeelte van de ballistic bevinden zich een soort confetti achtige ‘items’ die het badwater alle kleuren van de regenboog geven. Daarnaast is de Golden Wonder van binnen niet wit, zoals verwacht maar prachtig bruin, blauw met groen. Resultaat? Azuurblauw badwater met een prachtig gouden glansje.Deze ballistic heeft een heerlijk frisse geur die mij doet denken aan de geur van (voor de kenners) Snow Showers (jelly). Een combinatie van cognac olie, zoete sinaasappel en limoen. Mijn huid voelde na mijn baddersessie heerlijk zacht aan en eenmaal bijgekomen van de overdonderende kleurenverrassing stond mij maar een ding te doen: De wereld kennis te laten maken  met deze bijzondere Lush schepping.

Wil jij meer lezen ofver de Lush kerstproducten 2011? Neem dan hier even een kijkje. De Golden Wonder ballistic (EUR 5,95) en alle andere fijne Lush producten zijn verkrijgbaar via de Lush winkels en zijn te bestellen via de handige Lush mailorder.
 

Deel dit artikel
Back to top