Fashion

Valentijnstip: een professionele fotoshoot van 75 minuten voor maar EUR 49,00

advertorial

Hoe lastig kan het zijn om een cadeau te bedenken voor jouw geliefde? Natuurlijk kun je (weer) een parfum, doos chocolade of paar sokken geven, maar is het niet veel leuker een prachtige foto van jezelf met jullie kids te geven? Op Livingsocial is er momenteel tijdelijk een superleuke aanbieding te vinden voor een professionele fotoshoot bij Familie Foto''s in Rotterdam, 75 minuten lang poseren voor maar EUR 49,00 met natuurlijk het eindresultaat mee op canvas! 

Voor dat bedrag kun je met twee personen op de foto, maar natuurlijk mag je ook met meerdere personen op de foto, de prijzen voor 3 personen zijn EUR 59,00 en met 4 personen betaal je EUR 69,00. De foto''s worden gemaakt in de gezellige studio in de Hoogstraat in Rotterdam, je wordt daar ontvangen met een drankje en gaat de deur uit met een CD met 100 foto''s en een afdruk op canvas van de mooiste foto van 45 bij 30 cm.

Deze Living social deal is alleen vandaag (uiterlijk t/m 27 januari 2012) geldig, je moet deze deal dus vandaag bestellen via deze link (kies dan voor de stad Rotterdam, anders zie je de andere deals). Uiteraard kun je dan zelf een afspraak maken met Familie Foto''s om de fotoshoot in te plannen. Meer informatie over Familie Foto''s vind je op hun website!

Wil jij deze deal gratis krijgen? Dat kan, als jij ervoor zorgt dat drie van jouw vrienden deze deal ook kopen, via de unieke link die je krijgt, dan krijg je jouw deal gratis! En natuurlijk kun je iedere dag weer een nieuwe deal vinden op LivingSocial, zo kun je er ook heel veel fijne welness & beautydeals vinden, zeker een aanrader om in de gaten te houden! 

Deel dit artikel
Back to top