Reviews

Laat ons jullie inspireren met de mooiste lente make-up, nagellak & parfums

Deze lente en zomer zien we veel roze, rode & koraaltinten terug in de lente make-up collecties van de grote, bekende merken. Mede omdat het vandaag Valentijnsdag is, leek het mij een leuk idee jullie eens veel foto''s te laten zien van de nieuwste make-up producten, hierdoor zul je ongetwijfeld geïnspireerd raken op een romantische dag als vandaag! De kleuren van de lente make-up collecties zijn allemaal fris, bloemig, romantisch met een beetje pit en vooral erg draagbaar. De wangen krijgen prachtige blosjes, lippen worden gehuld in roze, koraal of rood en dat is ook het geval met de nagels.

Als ik eenmaal begin te zoeken in onze redactiekasten, dan vind ik de meest prachtige producten, blijf dan maar eens binnen een thema? Toch geloof ik dat het aardig gelukt is, met al dat roze, rood en koraal! En het zijn, op een enkele uitzondering na, allemaal nieuwe producten die binnenkort uitkomen of net in de winkels liggen. Nieuwe mascara''s van Maybelline (The Falshies flared & illegal length) zijn natuurlijk altijd goed, samen met een heerlijke handcreme van Greenland (links in het hoekje), wist je dat dit merk Ecocert gecertificeerd is?

De blikvangers zijn de prachtige klaproodrode nagellak en lipstick van Givenchy uit de Instant Bucolique collectie. Natuurlijk mag de prachtige rode Rimmel London Kate Moss lipstick nr 10 echt niet ontbreken, dat is toch wel een musthave! OPI stuurt ons het Red Light district in met hun "Red lights ahead" nagellak uit de Holland collectie. En "A million kisses" van Lush geeft een zeer chique uitstraling aan de lippen en verzorgt de lippen natuurlijk ook nog eens heel goed.

In maart 2012 vinden jullie het prachtige poeder van MAC Vera bij de Pro store terug, in twee versies. Hebben jullie het nieuws al gehoord dat Deborah Lippmann nagellak nu eindelijk in Nederland verkocht gaat worden, deze schattige kleur heet P.Y.T (ofwel Pretty Young Thing)? Binnenkort horen jullie daar meer over! Hou je van roze nagellak? Dan zijn Chanel May & OPI Pedal faster Suzi leuke aanwinsten voor jouw collectie, misschien wel samen met de prachtige fuchsia lipstick van Yves Saint Laurent (nr.14)? Sheer Beauty van Calvin Klein is de jongere versie van de befaamde, klassieke Beauty parfum, erg fijn en licht! Jimmy Choo heeft ook zijn eigen parfum en eerlijk is eerlijk, die past toch wel erg goed bij mijn Jimmy Choo schoenen! 

Het is natuurlijk allemaal leuk die make-up in felle kleurtjes, maar de basis voor een verzorgde, frisse look is natuurlijk een gehydrateerde huid. De nieuwste Clinique Moisture Surge intense helpt zelfs de droogste huid aan vocht, maar is niet extreem voedend, hij maakt de huid niet vet. Yves Saint Laurent heeft een heerlijk roze oogschaduw palette in hun lente collectie, het Candy Face palette, binnenkort meer hierover. En dan de geur voor Valentijnsdag, Romantina van Juliette has a gun, stoer & toch romantisch, een lastige combinatie, maar Romano Ricci is het gelukt, zeker een van mijn favorieten momenteel (te koop bij Skins.nl)! Roze blush is natuurlijk onmisbaar, in de MAC Shop Cook collectie vind je de cremeblend blush Florida....een beetje voorzichtigheid is geboden, vanaf begin maart 2012 te koop.

Het gezichtspoeder Bucolic Blossoms van Givenchy is een plaatje om te zien, maar geeft de huid ook nog eens een prachtige, zachte glans en laat de huid direct stralen door de combinatie van zachte kleuren. Lancome krijgt deze lente ook een leuke nagellakcollectie, de kleuren die wij hebben ontvangen passen heel goed in dit artikel, natuurlijk zijn er ook nog heel veel andere kleurtjes. De lakjes lakken erg fijn mede door het brede kwastje! En nee, dit is niet een ingedeukte Beautyblender...maar een lekkere roze make-up spons van Make-Up Studio, hij werkt erg fijn en precies, mooi voor een natuurlijke foundationlook. Ben je op zoek naar een fijne, lichte parfum, dan is de nieuwe DKNY Pure versie met een druppel verbena echt wat voor je, heerlijk!

Sisley brengt deze lente een collectie uit die geinspireerd is door bloemen, herrinner je de L''Orchidee blush nog uit mijn favorieten? De oogschaduws zijn prachtig zachtroze (Garden Rose) en lila (Ultra violet). Trind heeft een nieuwe collectie met mooie, frisse pasteltinten, die niet alleen fijn in gebruik zijn, maar ook nog eens goed voor de nagels zorgen. De knalroze OPI Kiss me on my tulips past perfect bij de bos tulpen die ik heb staan! En zie je dat spannende parfumflesje? Dat is Cuir Fetiche van Maitre parfumeur et Gautier, een nieuw klassiek parfummerk dat verkocht wordt bij Skins.

Sheer Beauty van Calvin Klein, wat een prachtige fles en wat een fijne geur, zeker even gaan snuffelen als je houdt van bloemige, frisse geuren met een klassieke twist! Het Nederlandse model Daphne Groeneveld is trouwens het gezicht van deze parfum

Oeh la la, de creme highlighter Cruel Gardenia van Guerlain in de vorm van een gardenia is te mooi om aan te raken, gelukkig heb ik deze al een tijdje geleden kunnen proberen, het effect is prachtig, een subtiele rosé/gouden glow op de wangen, makkelijk aan te brengen en blijft goed zitten. 

Butter London heeft een mooie frisse nagellakcollectie, het dopje haal je van de fles af en je lakt met een kleiner dopje, net zoals bij Chanel, wel zo praktisch! Ik ben vooral fan van de blauwe glitters in de roze Disco Biscuit (te koop bij Boozyshop)! Op de foto zie je ook een nieuw nagellakje van L''Oreal, kleine flesjes maar wel een heel fijn, breed kwastje en een prima dekkende, vrij dikke, formule!

Hmmm.....een prachtige Sisley lipstick in de kleur 14 Sheer Fuchsia, daar gaat het hart van de lipstickfan vast sneller van kloppen!

Deborah Lippmann Candy Shop is feestelijk roze, deze is volgens mij niet meer verkrijgbaar, maar wel mooi om naar te kijken.

Hmmm...mooi roze Rouge Volupté lipstick van Yves Saint Laurent, dit is de nr. 114 Fuchsia Scintillant.

Ik heb de lipsticks en nagellakjes nog even voor jullie geswatcht, zo kun je bijvoorbeeld even zien hoe de dekking is. De formule van vrijwel alle lipsticks zijn behoorlijk licht, met uitzondering van de Rimmel London Kate Moss lipstick, die is wat plakkeriger, maar wel heel erg goed gepigmenteerd.

Lipsticks

v.l.n.r. Givenchy Bucolic poppy, Rimmel London Kate Moss nr. 10, Burberry Primrose Hill Pink, Sisley Sheer Fuchsia, L''Oreal Caresse Impulsive fuchsia, Yves Saint Laurent Fuchsia Scintillantes & Rimmel London lipgloss Dazzle
Nagellakjes

Alle lakjes heb ik aangebracht in twee laagjes, de dekking is prima bij alle lakjes. Opvallend is trouwens dat het vrijwel allemaal creme nagellakjes zijn, weinig shimmers of glitters dit voorjaar. Hou je daar toch wel van? Dan kun je bij veel merken terecht voor glitter topcoats, zo creeer je jouw eigen look!

v.l.n.r. Deborah Lippmann P.Y.T, L''Oreal 204, Lancome 300M en Chanel May
v.l.n.r. OPI Pedal faster Suzi, Deborah Lippmann Candy shop, Lancome 419 en Trind CC146
v.l.n.r. OPI Kiss me on my tulips, Butter London Disco biscuit, Butter London Trout pout en L''Oreal 305

OPI Red lights ahead....where? en Givenchy Bucolic Poppy
Wil je meer weten over de producten, dan kun je altijd even zoeken naar de artikelen over de verschillende make-up collecties en natuurlijk kun je er ook altijd even om vragen, we helpen je graag verder!
Deel dit artikel
Back to top