Nieuws

Dior New Look collection & mascara

In 1947 introduceerde Christian Dior zijn New Look met bloemensilhouetten en wijde rokken, behoorlijk spectaculair voor die tijd. De weelderige rokken, gemaakt van meters stof zijn nu de inspiratiebron van de nieuwe Dior New Look mascara. De kleuren die toen zo''n succes waren komen nu terug in vier nieuwe 5 couleur oogschaduwpalette''s en daar worden de Dior fans altijd vrolijk van. 

De Diorshow New Look mascara is best een beetje vreemde eend in de bijt van de Diorshow familie. In tegenstelling tot de andere versie''s van de Diorshow mascara heeft deze mascare geen extra grote borstel, maar juist één die heel klein is. 

De 5 couleurs oogschaduwpalette''s zijn, net zoals altijd, voorzien van vijf kleuren oogschaduws die variëren in finish, zo vind je er satijnen, matte of iriserende oogschaduws in terug. Er zijn vier nieuwe varianten, allemaal geïnspireerd op de kleuren die Christian Dior zo beroemd maakte in 1947.

5 couleurs 254 Bleu de Paris EUR 55,50 - een eerbetoon aan het Versailleblauw van Marie-Antoinette
5 couleurs 454 Royal kaki EUR 55,50 - groen met een zweempje goud, de looks van een luxe avondjurk
5 couleurs 734 Grège EUR 55,50 - nude tinten, maar dan de warme versie van de kleuren
5 couleurs 834 Rose Porcelaine EUR 55,50 - de kleur uit de kindertijd van Christian Dior, zacht en onschuldig

Op de foto hierboven zie je het kleine borsteltje van de Diorshow New Look mascara, maar het "geheim" zit hem niet alleen in het formaat van het borsteltje. Ook de mascara formule is behoorlijk innovatief, het Lash Multiplier serum zorgt ervoor de de wimpers gevoed worden en daardoor na verloop van tijd sterker. Hierdoor zullen de wimpers minder snel uitvallen en langer kunnen doorgroeien. 

Momenteel ben ik de mascara aan het testen, ik zal zeker later nog even bij jullie terugkomen met een review. Voorlopig kan ik alvast zeggen dat ik best blij word van dit borsteltje, ik ben toch meer een fan van dit soort kleine en fijne borsteltjes. De New Look mascara is er in drie varianten (090 Noir, 264 Bleu en 694 Brune) en kost EUR 32,50. Zowel de mascara als de nieuwe palette''s zullen vanaf half februari 2011 bij de Dior verkooppunten te vinden zijn.

Wat vinden jullie van de nieuwe 5 couleurs oogschaduw palette''s? En waar geef jij de voorkeur aan, een kleine mascara borsteltje of kan het je niet groot genoeg zijn?

Deel dit artikel
Back to top