Nagel & Handen

Trind Caring Colors lente/zomer collectie 2012 - swatches!

Dat de nagelverzorgingsproducten van Trind al jaren tot onze favorieten behoren dat weten jullie natuurlijk allemaal al en poosje. Ook de Trind gekleurde Caring Colors nagellakken zijn bijzonder fijn in gebruik. Ze beschermen ze de nagelplaat en versterken ze de nagels, simpelweg door het aanbrengen van een nagellakje. Handig!

Bij Trind vind je een vaste Caring Colors gekleurde nagellakcollectie die ieder seizoen - tijdelijk - wordt aangevuld wordt met een seizoen collectie. De speciale samenstelling van deze nagellakken maakt de Trind Caring Colors tot zeer geliefde exemplaren op de Beautyscene redactie. Deze versterken de nagel, repareren beschadigingen op de nagelplaat, optimaliseren de glans, en hebben een uitstekende houdbaarheid.

De lente/zomer collectie van 2012 bestaat uit vier nagellakken die je zou kunnen scharen onder de semi-pastels. Allereerst zijn daar twee roze lakjes: Een zacht roze variant (CC147) en een midden roze/fuchsia nagellak (CC146). Daarnaast komen we ook twee paarse lakjes tegen waaronder een Lila nagellak (CC148) en een midden paarse nagellak die in mijn ogen neigt naar Korenblauw (CC149).

CC147:

CC146:

CC148
:

 CC149:
 
Debbie en ik zijn vooral behoorlijk gecharmeerd van de Korenblauw/paarse variant. Sterker nog: Toen we een poosje geleden aanwezig waren bij de gezellige Beautyscene/Trind workshop moesten we deze kleur meteen even uitproberen! Op de afbeelding hieronder ben ik de nagels van Debbie aan het lakken.
De lakjes van de Trind hebben een uitstekende houdbaarheid, een fijn kwastje en de formule is ook nog eens verzorgend voor jouw nagels.
De Trind lente/zomer collectie 2012 is vanaf half maart voor EUR 9,95 te koop zijn bij winkels zoals Parfumerie Douglas, DA en Etos. Voor meer informatie over de verkooppunten kun je terecht op www.trind.com

Deel dit artikel
Back to top