Reviews

Wendy's aanrader - LOOkX Ultra Lash Mascara

Heb jij jouw ideale mascara al gevonden? Ik heb het idee dat mascara’s toch wel een klein beetje beauty product nummer een zijn waarvan het behoorlijk lastig is om de ene, perfecte te vinden die precies met jouw wimpers doet wat ze nodig hebben. Vandaag wil ik jullie voorstellen aan één van mijn favorieten, de LOOkX Ultra Lash Mascara.

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen door te vertellen dat bij het wimpers uitdelen in zo ongeveer achter in de rij stond.  Je hebt dames (en heren) met prachtige, lange, donkere, gekrulde wimpers, ach.. laten we het erop houden dat ik die niet heb. Mijn wimpers zijn licht, recht en erg kort. Je ziet ze nauwelijks. Voor mij is het dus een must om mascara te dragen zodat mijn wimpers een klein beetje opvallen.


De LOOkX Ultra Lash Mascara (EUR 20,95) verlengt, maakt voller en zorgt voor een natuurlijke krul. Momenteel zien we vooral veel mascara’s met enorme borsteltjes voorbij komen waar ik eigenlijk niet zo heel veel mee kan, geef mij maar een lekker klein borsteltje waarmee ik precies kan ‘werken’. Het kleine borsteltje bevat verbazingwekkend veel mascara, want met één beweging voorzie ik beide ogen van mascara.
De krul zie ik niet echt terug, het zou zomaar mogelijk zijn dat een krul bij mijn wimpers alleen maar werkt met behulp van een wimperkruller en dat vind ik net even teveel werk gedurende de ochtenduren. De LOOkX Ultra Lash Mascara is enorm fijn in gebruik. Je hebt slechts een laagje nodig voor een sprekend effect. Daar word ik nu blij van!

De mascara is verkrijgbaar bij de LOOkX salon en vanaf 28 maart via www.lookx.com. LOOkX heeft trouwens nog meer mascara''s, bijvoorbeeld een waterproof versie! Zijn jullie nieuwsgierig naar deze mascara geworden? Ik weet één ding zeker...binnenkort zullen een flink aantal dames kennis gaan maken met deze mascara''s......

Deel dit artikel
Back to top