Nieuws

Snapshot – Nailgirls london nagellak

Een snapshot is een kiekje, een fotootje dat je even snel neemt vanuit de losse pols. Vanmorgen testte ik een van de Nailgirls London nagellakken en bedacht mij dat jullie vast wel even mee wilden kijken. Zo gezegd, zo gedaan!

Toen ik hoorde dat de Nailgirls London en de cult salon Nailgirls Nail Spa favoriet is onder designers en celebs in Londen kon ik natuurlijk niet achterblijven! Gelukkig wordt dit leuke nagellakmerk ook verkocht in Nederland dus kon ik al snel aan de slag!
Het Nailgirls London assortiment bevat een aantal klassieke kleuren en daarnaast ook limited edition fashionkleuren die rechtstreeks van de catwalk komen. Nailgirls nagellak is vrij van nagellak-chemicaliën zoals toluene, formaldehyde, DBP (phthalates) en kamfer. Op de afbeelding hierboven draag ik twee laagjes Brown3 nagellak zonder top coat. De bruine nagellak met en oud-roze ondertoon heeft een crème finish en een mooie, klassieke uitstraling.

Het Nailgirls London assortiment bevat naast de gekleurde lakjes (EUR 13,95 per flesje) ook een aantal andere producten zoals een base- en top coat, Cuticle Conditioner en een repair product. De producten zijn niet alleen bij Shizo.nl verkrijgbaar maar je kunt ze ook aanschaffen bij Shimai.nl. Shimai is onderdeel van Shizo en shoppingparadijs met mooie merken en producten voor de donkere huid.

Deel dit artikel
Back to top