Nieuws

Solyvia roll-on ecochique mini-apotheekjes

De Solvia roll-on mini apotheekjes zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens heel handig voor in je tas, op het werk, op vakantie en natuurlijk ‘gewoon’ thuis. De producten bevatten pure, zuivere, natuurlijke oliën, die zorgvuldig zijn geselecteerd op genezende eigenschappen.

Dit interessante merk is geboren op het prachtige eiland Corsica. Op dit eiland vind je een zeer rijk assortiment aan producten zoals de Immortal Corsica, Mirte en de aardbeiboom die worden gebruikt als ingrediënt voor de bijzondere Solyvia producten.  

  

Je vindt bij Shizo.nl vijf verschillende Solyvia roll-on producten in het assortiment die allemaal hun eigen heilzame bestanddelen bevatten en dus prima kunnen worden gebruikt als kleine probleemoplosser. Daarnaast verkopen zij ook twee boxen: de Citybox en de Weekbox. Deze boxen bevatten beiden drie roll-on flesjes.

Ik heb twee van de vijf producten de afgelopen weke getest. Allereest de Head''Ake Skin variant. Jullie hoeven geen medelijden te hebben want ik heb geen last van chronische hoofdpijn. Wel van hooikoorts en ik vond het eigenlijk wel interessant om te kijken of dit ook een middeltje zou zijn dat deze klachten zou verminderen.De Head''Ake Skin roll-on bevat onder andere lavendel, pepermunt en basilicum. Deze ingrediënten samen zorgen voor een heerlijke, frisse en enorm lekkere geur en dat alleen al is natuurlijk een zeer prettige binnenkomer. De roll-on wordt in eerste instantie geadviseerd te gebruiken bij wagenziekte, migraine en een zwaar hoofd.

 Hooikoorts heb je natuurlijk gedurende de dag dus ik heb besloten de roll-on full time bij mij te dragen om mezelf gemiddeld 4 keer per dag te trakteren op een smeersessie. Tijdens zo’n sessie rol ik het flesje even kort langs de binnenkant van mijn polsen, achter mijn oren en tussen m’n ogen (tussen de wenkbrauwen). De Head''Ake Skin roll-on geeft direct verlichting op mijn luchtwegen en daarnaast zorgt de geur voor een heerlijk aangename stemming. Hooikoorts verhelpen doet het niet, maar eerlijk is eerlijk: Het heeft een zeer positief effect op de mate van. Super! Ik kan mij zo voorstellen dat in tijden van stress, hoofdpijn of migraine dit product tijdelijk je beste vriend kan worden.De olien in het SkinTune Beauty Serum zorgen voor een stimulatie van de microcirculatie om deze vervolgens sneller te laten herstellen. De olie is een uitkomst voor dames en heren die last hebben van huidirritatie, roodheid, vlekjes of onzuiverheden. Verder pakt deze Solyvia variant ook ouderdomsvlekken en rimpeltjes aan.

De geur is wederom geweldig: Ik ruik vooral geranium, rozemarijn en lavendel, een top combinatie. Het SkinTune Beauty Serum gebruik je twee keer per dag onder de dag en/of nachtverzorging op de gebieden waarvan jij vindt dat deze wel een extraatje kunt gebruiken. Denk aan een puistje, onzuiverheden of pigmentvlekje. De olie trekt goed in de huid en blijft lekker lang ruiken.

- SkinTune Beauty Serum - Huidirritatie, roodheid, vlekjes, onzuiverheden
- Take it Easy Skin Oil - Te gebruiken bij stress en spanning
- Head''Ake Skin - Verlichting bij hoofdpijn en migraine
- Cut''n''Bump Skin Oil - Bij bulten, sneetjes, blauwe plekken en schaafwondjes
- BugSafe Skin Oil - No more insects will ''bug'' you again

Op zoek naar een natuurlijk product waarmee je de kleine ongemakken van het leven hardcore kunt aanpakken? Dan raad ik je zeker aan om een van de leuke Solyvia roll-ons (EUR 7,80 per stuk) te bestellen bij Shizo.nl. Lezeressen van Beautyscene ontvangen een korting van 5% op hun bestelling met code: lushious. De verzendkosten van de losse Solyvia varianten is EUR 2.25 en dus extra voordelig. Waarom? Simpel: de roll-on snoepjes passen door de brievenbus!

Deel dit artikel
Back to top