Nieuws

Review : Mac Hello Kitty Soft Vanity case

Deze week werd ik heel erg blij door nog een aantal Mac Hello Kitty aankoopjes die aankwamen vanuit de USA. Het meest blij werd ik van de Soft vanity case die ik besteld had, wat een super leuke beauty bag is dit!! Eigenlijk had ik hem helemaal niet willen bestellen, want "tja, wat moet je ermee, ik heb al zoveel tasjes en beautycases..." maar ja, toen ik hem op de Mac website zag staan heb ik hem toch maar besteld! En dat is maar goed ook, want was is hij leuk!!!   Het is een hele grote make-up tas, dezelfde maat als de andere Vanity''s die Mac ooit heeft uitgebracht maar deze is wel helemaal van zacht materiaal gemaakt (geplastificeerde stof). Dat maakt hem natuurlijk wel zo praktisch om mee te nemen in je koffer tijdens de vakantie, maar hele kwetsbare spullen zijn niet echt goed beschermt. De buitenkant is heerlijk Hello Kitty!

Maar de binnenkant was echt de grote verrassing, de voering was mooi Kitty roze met fijne, zwarte (letter)print, uber cute dus. De Vanity is erg handig ingedeeld, er zitten 2 wandjes in die je ook kunt verwijderen omdat ze met klittenband vast zitten. De tussenwandjes hebben handige elastieken verdelers en vakjes, waar je bijvoorbeeld flesjes of lipsticks goed kunt opbergen. In de deksel kun je de kwasten dan opbergen, daar zijn ook weer fijne vakjes voor gemaakt en de haren worden beschermd door een plastic afdekhoes, zo worden je spulletjes niet vies van de make-up die nog in de kwasten zit.....zooooo handig bedacht!

 

Wat mij betreft echt een aanrader!!! Daar ga je heel lang plezier van hebben.....er is alleen 1 nadeel, de Vanity was alleen bij Mac USA online te koop en is nu uitverkocht. In Nederland is hij helemaal niet verkocht en dat betekent dat je alleen nog je geluk kunt beproeven op Ebay.....de oorspronkelijke prijs was $ 55,00. Ik had ook nog wat andere spulletjes binnen gekregen, waaronder de Too Dolly pallete, de Fashion Mews lipstick, de Fun & Games blush en de beaded bracelet

Deel dit artikel
Back to top