Reviews

Handige huidverzorgingstip - Vichy NutriExtra Crème

Vichy NutriExtra is de verzorgingslijn met producten die zorgen voor een vollere en gladdere huid. NutriExtra vult het vochtdepot weer aan, verbetert het welzijn en de gladheid van de huid dat zelfs na het douchen voortduurt. Dit klonk mij als muziek in de oren en dus ben ik direct na het ontvangen van dit product gaan testen! Het is een heerlijk product als jouw huid na zon, zand, strand en vliegtuigen droog aanvoelt!

Heb jij last van een droge tot zeer droge huid? Dan heb je in de zomer vaak een "probleem", de producten die de huid van het lichaam goed voeden zijn vaak stugge en stevige producten zijn die niet zo snel intrekken en dat is lastig gedurende de zomermaanden. Dat het ook anders kan bewijst de Vichy NutriExtra!

Deze voedende lichaamscrème is lekker luchtig in gebruik, trekt snel in en is daardoor ook geschikt gedurende de zomermaanden. Overigens bevat het Nutriextra assortiment een breed assortiment aan producten met onder andere een handcrème, scrub en douche crème.

Terug naar de enorme pot Nutriextra Crème (EUR 17,95 - 400ml). Vichy ontwikkelde fundamentele hydra-nutritieve bestanddelen en hebben deze verwerkt in een lichte formule die de opperhuid intensief voedt. De geur is ongelooflijk lekker en doet mij denken aan watermeloen met een zachte, poederige touch. Wanneer je de inhoud van de pot bekijkt dan lijkt de substantie nog het meest op lobbige yoghurt.
Eenmaal aangebracht op de huid trekt de formule snel in en laat een zijdezachte, zeer soepele huid achter. Ik was enorm benieuwd naar de ingrediënten in dit geweldige product en kwam erachter dat de combinatie van glycerine, karitéboter en macadamia olie zorgen voor een product waarvoor je nu direct naar de winkel moet gaan rennen. 

Tip : na een zonvakantie wil je natuurlijk graag jouw bruine kleurtje behouden, een after sun is daar heel geschikt voor, maar als die op is moet je vooral blijven smeren en hydrateren, bijvoorbeeld met deze fijne bodycreme. Het voorkomt dat vervelende vervellen!

De producten van Vichy worden verkocht bij apotheken door heel Nederland, de verkooppunten en meer informatie vind je op: http://www.vichy.nl/

Deel dit artikel
Back to top