Reviews

Nieuw & eigenlijk best lekker - Kneipp patchouli verzorgingslijn

Jaren lang heb ik mezelf voorgespiegeld dat  patchouli en ik de meest ondenkbare combinatie zijn die je maar kunt bedenken. Dat komt waarschijnlijk omdat een oudtante van mij pure patchouli parfum droeg en dat was behoorlijk pittig! Niet helemaal mijn ding, om het maar netjes te zeggen. Maar guess what....inmiddels staan er toch wat "patchouli" producten in mijn badkamer. I blame Kneipp!!

Jaren later (eigenlijk pas een half jaar geleden) ben ik erachter gekomen dat het helemaal ligt aan de combinatie met andere ingrediënten, maar ook zeker de level waar de patchouli noten zich bevinden essentieel zijn voor het wel of niet prettig vinden van een geur.

Kneipp patchouli brengt het beste uit twee werelden samen: rust en energie. Patchouli werkt rustgevend maar heeft ook een stimulerende werking voor een gevoel van ongeremdheid en kan het passionele gevoelens aanwakkeren. De patchouliplant is trouwens prachtig en heeft geurige donzige bladeren en witte bloemen met een paarsige waas.
Terug naar Kneipp. Het driekoppige assortiment bevat een Douchegel (EUR 4,99 - 200ml), Massageolie (EUR 7,99 - 100 ml) en een Badolie (EUR 8,99 - 100 ml). Deze maken de huid zacht en soepel en zijn ook geschikt voor de gevoelige huid. De geur van de producten is lekker, zoet, warm, kruidig en zeer toegankelijk.

Zomerdipje? Patchouliolie staat erom bekend om depressieve gevoelens te verbannen. Vul een bad vol met  water en voeg er een flinke scheut badolie aan toe! Bye Bye regenwolken en Hello Sunshine! Misschien alvast handig om in huis te halen voordat de regenbuien ons weer gaan teisteren dit weekend?

De Kneipp patchouli verzorgingslijn is inmiddels te koop bij de verschillende Kneipp verkooppunten. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op de website van Kneipp

Ken je dat gevoel? Dat je een bepaalde geur koppelt aan een (niet zo prettige) herrinnering? Schrijf jij die geur dan direct af of geef je deze later toch nog een kans?

?>
Deel dit artikel
Back to top