Nieuws

Win een CK One Color pakket van meer dan EUR 100,00

Vanochtend ben ik even in Amsterdam geweest om een kijkje te nemen bij de CK One Color counter in de vernieuwde Parfumerie Douglas aan de Kalverstraat. Ik was toch wel erg nieuwsgierig geworden na het zien van alle informatie over dit nieuwe merk, jullie ook?  Dat komt goed uit, want wij gaan nl. een prachtige makeup pakket t.w.v. EUR 104,00 weggeven aan één van jullie!

Inmiddels heb ik al enkele producten kunnen testen en ik moet jullie echt vertellen dat ik behoorlijk enthousiast ben! Het prachtige paarse Disco oogschaduwpalette is prima van kwaliteit en kleur, heerlijk opvallend! De lipgloss is behoorlijk groot en geven een mooie kleur af. Natuurlijk zul je binnenkort meer lezen in een review van deze CK One Color producten. Je kunt natuurlijk nog wel even een kijkje nemen in dit artikel, daar zie je exact welke producten er verkocht zullen gaan worden.


De producten van CK One Color worden vanaf deze maand exclusief verkocht bij Parfumerie Douglas in de Kalverstraat in Amsterdam. Ben je daar niet in de buurt dan kun je gelukkig ook in de online shop van Douglas.nl terecht, fijn!  
Wil jij ook graag kennismaken met deze makeup producten van het nieuwe merk CK One Color? Dat kan nu op een heel leuke manier, wij geven nl. een CK One Color pakket van meer dan EUR 100,00 weg.

Wat win je?

  • CK One powder eyeshadow quad EUR 35,00 
  • CK One pure color lipstick EUR 18,00
  • CK One lipgloss EUR 17,00
  • CK One mascara EUR 22,00
  • CK One long wear + shine nail color EUR 12,00
Hoe maak je kans op dit mooie pakket?
  • beantwoord de volgende vraag : wie is het Nederlandse model dat te zien is in de campagne van CK One Color?
  • mail jouw antwoord voor 20 september 2012, samen met jouw naam en adres, naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. CK One Color
  • we nemen na 20 september 2012 persoonlijk contact op met de winnaar, zij krijgt het pakket rechtstreeks van CK One Color toegestuurd.

Kun je niet tot 20 september wachten? Ga dan zeker even langs bij de CK One Color counter bij Parfumerie Douglas in de Kalverstraat in Amsterdam. Dit filiaal is onlangs flink verbouwd en heeft een behoorlijk aantal nieuwe merken gekregen, neem zeker even een kijkje op mijn Twitter als je er meer over wilt weten! Wat vind je bijvorbeeld van deze prachtige nude Mashup 200 nagellak?
Deel dit artikel
Back to top