Nieuws

Snapshot - Yves Rocher Shower Smoothies!

Nog niet zo lang geleden ontving ik de nieuwe douche crème Shower Smoothies van Yves Rocher en was vrijwel direct behoorlijk enthousiast. Echter hebben ze ook een nadeel… welk nadeel? Stiekem zou je ze wel op willen drinken, zo lekker "foody fruitig'' ruiken ze!

Drinken jullie wel eens een smoothie? Ik ben dol op de structuur en de fruitige smaken van deze zomerse drankjes. Yves Rocher springt goed op de healty drinks trend in en brengt deze zomer twee nieuwe limited edition Douche crèmes uit die je nog het beste kunt vergelijken met een smoothie!
De Douche crème Ananas Kokos (EUR 4,90 - 400 ML) ruikt als een zomerse vruchtencocktail. De zachte en romige textuur van deze douchecrème ruikt niet alleen heel erg lekker maar hydrateert te huid goed en zorgt voor een heerlijke douche-ervaring. Misschien wel nog lekkerder vind ik de Douchecreme Mango Passievrucht (EUR 4,90 - 400 ML) die ik het liefste direct aan mijn mond wilde zetten bij binnenkomst. Je ruikt de zon in deze geur, alsof de rijpe mango’s direct voor het oprapen liggen in jouw badkamer.

Op de afbeeldingen zien jullie de grote flacons maar beide Douche crème Smoothie varianten zijn ook verkrijgbaar in een handige (reis)verpakking van 50 ml (EUR 1,50). Als je nou geen genoeg krijgt van de geuren dan kun je er trouwens ook nog voor kiezen om een bijpassende Eau de toilette aan te schaffen. Zomergevoel compleet!

Nieuwsgierig? Neem dan even een kijkje in de overzichtelijke Yves Rocher webwinkel of loop even langs bij van de Yves Rocher winkels waarvan je de adressen kunt terugvinden op de website van Yves Rocher. 
  

Deel dit artikel
Back to top