Reviews

Yves Rocher – Tradition de Hammam producten

Je kunt er bijna niet omheen: arganolie! De vruchten van de arganboom worden gedroogd in de zon, waarna ze van hun vruchtvlees ontdaan worden, zodat de pit overblijft. Die wordt gekraakt en uit de zaden die uit de pit vrijkomen, wordt de olie met de hand geperst. Yves Rocher heeft een heerlijk assortiment producten dat volledig is opgebouwd rondom arganolie.

Deze 100% biologische olie die wordt gebruikt voor de Yves Rocher Tradition de Hammam-lijn wordt op ambachtelijke wijze in Marokko geproduceerd. Deze bevat voedende en herstellende eigenschappen en maken de huid soepel en zacht. Hieronder een greep uit het assortiment.

Tradition de Hammam Oriëntaals massage-elixer 100 ml (EUR 23,50 nu EUR 11,75) bevat biologische arganolie, biologische essentiële rozenolie, kopra-olie, zonnebloemolie, wonderolie en maïsolie. Je verwarmt het elixer eerst even in je handpalm op voordat je het in masseert. De huid krijgt een prachtige glans en de heerlijke subtiele oosterse en warme geur blijft nog uren om je heen hangen.Ik ben dol op peelings en scrubs. De Tradition de Hammam Oriëntaalse peeling 150 ml  (EUR 22,50 nu EUR 11,25) heeft een basis van gemalen arganpitten en bevat daarnaast een combinatie van biologische arganolie en zachte Marokkaanse klei. Gebruik deze peeling op een vochtige huid en masseer het product vervolgens in. Spoel het daarna af met lauw/warm water en je huid voelt als nieuw. Ook dit product bevat het heerlijk geurende licht oosterse parfum dat deze lijn kenmerkt. Overigens is deze peeling/scrub niet geschikt om op het gezicht te gebruiken.Na het peelen/scrubben is het fijn om jouw huid even te verwennen met een bodycrème. Tradition de Hammam verzorgende arganbalsem 150 ml  (EUR 22,50 nu EUR 11,25) is een voedende, verzorgende arganbalsem en bevat een combinatie van biologische arganolie en essentiële olie van biologische oranjebloesem. De romige samenstelling heeft een tikkeltje andere geur in vergelijking tot de bovenstaande producten die mij inderdaad doet denken aan neroli/oranjebloesem. Heerlijk verwenproduct!Ik ben zelf niet echt fan van traditionele zepen, maar mijn wederhelft lust er wel pap van. Hij vond het dan ook helemaal niet vervelend om de Tradition de Hammam Oriëntaalse zeep 150 gram (EUR 10,00 nu EUR 4,90) te proberen. De zeep ruikt lekker kruidig (jasmijn, roos met een oosterse twist) en heeft voedende eigenschappen van biologische arganolie uit Marokko, gecombineerd met die van olijfolie.De laatste aanvulling van het Tradition de Hammam is de Oriëntaalse douche-olie 200 ml (EUR 10,00 nu EUR 5,50). De amberkleurige olie achtige“douche gel” is verrijkt met Marokkaanse arganolie uit biologische teelt en verandert op de huid in een zachte, melkachtige schuimmassa. De geur is wederom warm, comfortabel en bijzonder prettig.Het zal geen verrassing zijn wanneer ik zeg dat deze Tradition de Hammam collectie met stip bovenaan mijn Yves Rocher productenlijstje staat. De producten hebben een fijne geur, zijn zuinig in gebruiken bovendien momenteel zeer prettig geprijsd. De producten zijn verkrijgbaar bij de filialen van Yves Rocher en via de Yves Rocher webwinkel: Yvesrocher.nl

Deel dit artikel
Back to top