Nieuws

Op zoek naar een shampoo met oplichtend effect?

Yves Rocher heeft een ruime keuze aan haarverzorgingsproducten in het assortiment. Niet alleen voor normaal, maar zeker ook voor dof, droog, fijn, vet of gekleurd haar. Ook tegen roos en haaruitval heeft Yves Rocher zeer doeltreffend werkende producten. Of je nu een natuurlijke blondine of brunette bent, of je jouw haar hebt gekleurd, een klein beetje extra glans willen we natuurlijk allemaal wel.

Speciaal voor die mooie hoogglans creëerde Yves Rocher een drietal shampooformules die blond, bruin of grijs haar extra glans geven, zodat het weer gaat stralen van gezondheid. Daarnaast zullen de glansshampoo voor blond en grijs haar het haar oplichten terwijl de bruin haar variant zorgt voor meer intensiviteit van de kleur en een warme (koper)glans.Ga jij voor een gouden glans? Dan is de Glansshampoo voor blond haar geschikt. Deze shampoo zorgt voor een goudblonde glans voor blond tot lichtbruin haar. De Verzorgende glansshampoo met kamille-extract is mild en verlevendigt de haarkleur op natuurlijke wijze. Mijn (natuurlijk) hoogblonde testpersoon heeft de eerste fles shampoo verslonden. Ze vindt de geur geweldig, en al snuffelend kan ik dat absoluut beamen, dat is waarschijnlijk de Egyptische kamille die het product bevat. De shampoo is in combinatie met wat zonneschijn een tikkeltje oplichtend en geeft een mooie subtiele glans.Ook de Glansshampoo voor bruin haar ruikt heerlijk en geeft een bruinrode glans aan kastanjebruin tot bruin haar. Deze shampoo bevat rode kinaboom-extract (uit Zuid Amerika) en reinigt het haar op milde wijze. Ik heb deze shampoo zelf getest en het viel mij op hoe geconcentreerd de formule is. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig voor een mooi bolletje met schuim. Overigens heb ik zelf zeker wel een conditioner nodig na de shampoo, want mijn gekleurde haar voelt te droog aan zonder het gebruik van een verzorgend product na een shampoobeurt. Wat dat betreft zou het wel interessant zijn wanneer Yves Rocher deze lijn zou aanvullen met een assortiment aan conditioners.Tot slot bevat deze glansshampoo-lijn ook nog een Glansshampoo voor grijs en wit haar. Deze variant geeft grijs haar een subtiele zilverkleurige glans en bevat actief korenbloem-extract.


De shampoos zijn tijdelijk zeer voordelig verkrijgbaar. Voor slechts EUR 5,90 per flacon (200 ml) kun je jouw haar op een natuurlijke manier voorzien van glans, met een beetje extra. Vooral de Blond variant zorgt absoluut voor een natuurlijk oplichtend effect en dat is natuurlijk wel enorm leuk als alternatief voor een kappersbehandeling met zicht op de naderende zomer.
Neem even een kijkje op de website van Yvesrocher.nl.

Deel dit artikel
Back to top