Reviews

Resultaten: Yves Rocher Minceur Intensive lijn testpanel

Afgelopen maand hebben Debbie en ik samen met drie lieve Beautyscene lezeressen twee bijzondere producten getest. Yves Rocher introduceerde aan het begin van dit jaar namelijk de Minceur Intensive lijn. Deze lijn bevat een afslankconcentraat met 3-voudige werking en een afslankbooster voedingsupplement. Ben jij nieuwsgierig naar de resultaten van dit testpanel? Lees dan snel verder!
 
De Minceur Intensive producten zijn specifiek ontwikkeld om te gebruiken bij het aanpakken van cellulitis. Daarnaast helpen de producten bij het afslank proces en dragen ze bij aan het verstevigen van de huid.

Samen met Eline, Ingrid en Mikki hebben Debbie en ik de afgelopen maand het drievoudige afslankconcentraat in combinatie met het voedingssupplement getest. De crème moest twee keer per dag worden aangebracht en ook hebben wij allemaal dagelijks 1 sachet supplement tot ons genomen (opgelost in water). Wij starten vandaag met de testresultaten van Eline:

Eline:

Als de tijd van de blote benen weer aan begint te breken, gebruik ik meestal een afslank- cellulitis crème ter voorbereiding. Mijn huid is redelijk glad, maar vooral mijn bovenbenen hebben wel last van ‘bobbels’. Zoals aangegeven, gebruik ik vaker zulke crèmes, dus dit was een uitgelezen kans om iets nieuws te testen. Ik heb nog nooit eerder afslanksachets als deze gebruikt, dus ook daar was ik erg benieuwd naar.

 De producten zijn beiden in gebruik erg makkelijk. De truc is gewoon om het wel regelmatig te doen. De crème smeert fijn uit en is snel ingetrokken, maar heeft wel een vreemde geur. Ikzelf vind de geur wel lekker, maar kan me voorstellen dat anderen het vreemd vinden ruiken. In vergelijking met andere afslankcrèmes plakt deze een stuk minder, wat een groot pluspunt is!
 
Ik heb nu nog maar een maand gesmeerd en merk al verschil. Mijn huid is echt zachter en gladder geworden. De crème zou verstevigen, afslanken en cellulitis tegengaan. Ik kan niet zeggen dat ik slanker ben geworden, maar wel dat mijn huid steviger en met minder cellulitis is! En dat al na een maand smeren! Mijn doel van het smeren van zulke crèmes is om een steviger uitziende huid te krijgen en dat is gelukt!

De sachets heb ik elke ochtend met een glas water ingenomen. Ik dacht dat het heel vies zou zijn, maar het was eigenlijk best te doen. Ik vind het alleen lastig te zeggen of ze ook echt werken. Het zou ervoor moeten zorgen dat je afslankt, maar eerlijk gezegd zou ik deze sachets niet nog een keer kopen, omdat ik niet zeker ervan ben of ze werken. In samenwerking met de crème merk ik resultaat, maar ik denk dat het eerder door de crème komt, dan door de sachets.

De prijs/kwaliteitsverhouding is goed! Het is misschien wel veel geld, maar voor producten (in elk geval de crème) die hun werk doen is het een prima prijs. Helemaal als je het vergelijkt met andere soortgelijke producten.
 
Mijn algemene indruk over deze producten is dus goed. Dat ik na een maand al enig effect merk is verbazingwekkend, omdat ik eerder wel eens crèmes heb gebruikt waarbij ik pas na 2 maanden resultaat zag. De sachets zou ik niet weer kopen, omdat ik daar niet zo in geloof. De crème staat wel al op mijn verlanglijstje, want ik blijf smeren tot ik bikini-proof ben! Dames de crème is een goede onder de verstevigende crèmes, maar je moet er zelf ook wat voor doen, namelijk elke ochtend en avond smeren! En geduld is een schone zaak! Maar ik zeg DOEN.
 

Ingrid:

Ik wilde deze producten graag testen omdat mijn huid op bepaalde plaatsen zoals buik, benen en billen wat minder stevig is geworden in de loop der jaren.
 
Ik vind het afslankconcentraat fijn in gebruik, het is een soort gel die fris ruikt en goed uitsmeert. De booster vond ik niet prettig vanwege de smaak die ik te zoet vond en de consistentie bleef een beetje poederig.
 
Het afslankconcentraat voelt erg prettig op mijn huid, het is erg verfrissend en mijn huid wordt er zacht van. Ook voelde mijn huid na het insmeren even wat strakker aan, alsof je huid a.h.w. een beetje strak werd getrokken. Mijn huid is absoluut zachter geworden na gebruik van het afslankconcentraat en voelt glad en gehydrateerd aan.
 
In verhouding tot de kwaliteit is dit een redelijke prijs. Andere merken hebben ook goede vergelijkbare crèmes die voordeliger zijn. Ik vind dat Yves Rocher net wat aan de hoge kant zit.
 
Mijn algemene indruk over de producten is positief, alhoewel ik de booster liever in een andere vorm zou zien (capsules of tabletten) en dan zonder zoetstoffen omdat ik persoonlijk geen voorstander ben van het gebruik van zoetstoffen in een gezond leefpatroon.

Aangezien ik ook goede ervaringen heb met crèmes van andere merken die kwalitatief hetzelfde zijn en goedkoper zal ik eerder voor deze producten kiezen.


 
Mikki:

Sinds m''n 13e heb ik eigenlijk al last van een slappe huid, met name m''n bovenbenen, en helaas gaat het gepaard met cellulitis. Ik ben nu 22 en niet echt een sporter maar ik probeer wel regelmatig te bewegen om slank te blijven en verder eet ik gezond. Omdat dit tot nu toe vrijwel niets doet voor m''n cellulitis, vond ik dat ik wel een extra hulpmiddel kon gebruiken om "gladdere" bovenbenen te krijgen.

De creme was erg prettig in gebruik. Ik heb één keer eerder een anti cellulitis product gebruikt en ik kan me herinneren dat die erg plakkerig was, en dat was deze zeker niet. Hij smeerde goed uit en trok enorm snel in.

Bij de zakjes poeder verwachtte ik op een of andere manier iets heel smerigs maar uiteindelijk bleek dat mee te vallen. Het smaakte een beetje naar koud geworden thee. Niet vies, maar ook niet heel lekker moet ik toegeven. De crème voelde fijn aan op m''n huid en m''n bovenbenen werden er ook erg zacht van!

Hoe graag ik ook had willen schrijven hoe enthousiast ik was en dat ik opeens de prachtigste bovenbenen van de wereld had, moet ik jullie helaas wel een klein beetje uit de droom helpen. Maar, ik zie wel degelijk een verschil in de "intensiteit" van de putjes. De huid is absoluut wel iets gladder sinds het gebruik van de producten, maar verwacht geen afname van centimeters.

Het is algemeen bekend dat gebruik van dit soort producten op zich niet veel zullen doen wanneer je een ongezonde levensstijl hebt, dus voor optimale resultaten heb ik de afgelopen maand extra goed op mijn eten gelet en heb veel gesport. Nu is 1 maand misschien te kort om met echt goede resultaten te komen maar over het algemeen ben ik wel tevreden. Gezien het feit dat ik al vanaf zeer jonge leeftijd cellulitis heb, is dit natuurlijk zeer hardnekkig en zal dit niet in 1 maand helemaal weggaan. Hoewel ik qua centimeters helaas geen verschil merk, zijn m''n bovenbenen wel echt wat gladder om te zien en daar gaat het uiteindelijk om!

Het voedingssupplement en de crème samen zijn redelijk prijzig als je beide producten wilt blijven gebruiken. Het is een fijne creme en een voedingssupplement kan nooit kwaad maar ik denk niet dat ik het snel weer zou kopen omdat weinig extra geld over voor dit soort "luxe" producten dus daar heeft het ook zeker mee te maken. Wanneer je ontevreden bent over je en cellulitis en je hebt het geld ervoor over, dan zou ik het zeker niet afraden.
 

Wendy en Debbie:

Zoals jullie hierboven kunnen lezen vinden de dames uit ons testpanel de crème prettig in gebruik en daar zijn wij het absoluut mee eens. De substantie is licht en trekt snel in de huid. De geur is prettig en groen en doet een klein beetje denken aan gras.

Bij dit soort producten is het tijdens het insmeren erg belangrijk om de benen even goed te masseren, en eigenlijk heb je vooral wanneer je twee keer per dag je benen even stevig masseert al de helft van het echte werk gedaan. Masseren stimuleert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Toen Debbie en ik de producten evalueerden vonden we allebei dat dit product absoluut bijdraagt aan een positieve vochtafdrijving. Het voedingsupplement vonden we beiden wel wat korrelig van structuur en zijn het met lezeres Ingrid eens dat een capsule of tablet wellicht een prettig alternatief zou zijn. Het supplement ruikt en proeft een beetje zoals groene thee.

Na een maand lang de producten gebruikt te hebben kunnen wij volmondig zeggen zeer tevreden te zijn over het resultaat. De bovenbeentjes voelen heerlijk strak aan en de huid is zeer goed gehydrateerd. De centimeters daar hebben wij geen aandacht aan geschonken omdat het ons beiden niet te doen is om verlies van gewicht, puur om het aanvoelen of de producten daadwerkelijk ‘strakker’ maken.

Kortom: Ben je op zoek naar een combinatie van producten die ervoor zorgen dat jouw huid gehydrateerd, zacht en stevig aanvoelt dan moet je de Minceur Intensive lijn echt eens gaan proberen. Daarnaast drijft het product in combinatie met een goede massage vocht af en dat is echt de manier om de huid te verstevigen. We zijn natuurlijk uitermate verheugd dat lezeres Eline kon melden dat voor haar deze producten daadwerkelijk hebben gezorgd dat haar cellulitis is verminderd!

Je kunt nu het Afslankconcentraat met 3-voudige werking en het Afslankbooster voedingsupplement als set extra voordelig aanschaffen, want tijdelijk betaal je in de Yves Rocher webwinkel geen EUR 61.80 maar slechts EUR 30.10 per set en je ontvangt er een gratis massagehandschoen bij.

Deel dit artikel
Back to top