Reviews

Yves Rocher Hydra Végétal: dorstlesser voor de huid - review

De Hydra Végétal huidverzorgingslijn van Yves Rocher bestond al een langere tijd, maar sinds kort hebben zij een aantal nieuwe producten. Een goede reden om de producten te testen en jullie hier meer over te vertellen. De laatste weken heb ik de nieuwe reinigingslotion, de vernieuwde dagcrème en ooggel gebruikt. Benieuwd naar mijn bevindingen? Kijk en lees dan even verder..

Hydraterende micellaire reinigingslotion 2-in-1 – EUR 7,90 (200 ml)

De micellaire reiningslotion is een 2-in-1 lotion. Micellaire reinigers zijn reinigers op waterbasis die micellen bevatten, dit zijn clustertjes die vet en vuil aan zich kunnen binden. Als je de lotion met een watje aanbrengt op de huid hechten de micellen zich aan het vuil op de huid (bijvoorbeeld aan jouw make-up) en kun je die zo heel eenvoudig verwijderen. Het product verwijdert niet alleen jouw make-up, maar hydrateert de huid ook en geeft echt een opgewekte uitstraling. De formule van het product is speciaal ontwikkeld voor een normale tot gecombineerde huid. Het product bevat geen parabenen, minerale oliën, kleurstoffen of siliconen.
            Mijn make-up eraf halen met dit product lukt niet. Een écht 2-in-1 product vind ik het daarom niet.. Wel vind ik dit product heerlijk om na het reinigen van mijn gezicht te gebruiken. Het is een hele frisse lotion die mijn gezicht inderdaad een opgewekte uitstraling geeft. Heerlijk product dus voor in de zomer! Ik gebruik het dus vaak na het reinigen, maar vaak ook ’s ochtends voordat ik mijn dagcrème aanbreng!

Hydraterende crème SPF25 – EUR 10,90 (50 ml)


Deze hydraterende crème bestond al, maar niet met een SPF erin! In deze dagcrème zit maar liefst een spf van 25 en daar worden wij natuurlijk allemaal heel erg blij van. Geen vette zonnebrandcrèmes op het gezicht, maar een frisse dagcrème van Yves Rocher, daar kun je ook prima mee de zon in! Het beschermt je niet alleen tegen de zon, maar zorgt er ook voor dat de huid intensief wordt gehydrateerd. De crème is bedoeld voor een normale tot gemengde huid en heeft een hele fijne zalf-achtige structuur die door het hele jaar gebruikt kan worden. Het product bevat ook geen parabenen, minerale oliën of kleurstoffen.
            Ik vind deze dagcrème ontzettend fijn. De zalf-achtige structuur zorgt ervoor dat de crème goed over mijn gezicht wordt verdeeld en ik heb het gevoel dat de crème mijn huid echt voedt. Jouw en mijn huid kan wel wat vocht gebruiken tijdens deze zomerse dagen en deze crème is echt een dorstlesser voor de huid. Er zijn een spf in, wat voor mij echt een pré is. Het product zit in een mooie grote glazen pot, niet heel erg hygiënisch, je moet er dus goed voor zorgen dat je handen/vingers schoon zijn voordat je de crème opbrengt. Kortom een hele fijne dagcrème!

Verfrissende ooggel tegen wallen – EUR 12,90 (15 ml)

Een verfrissende ooggel die vermoeidheid tegengaat? Nouja.. vermoeidheid gaat het niet tegen, daarvoor moet je gewoon goede nachtrust nemen. Maar een opgewekte uitstraling willen we allemaal wel bereiken en met deze ooggel van Yves Rocher is dat mogelijk! Deze verfrissende ooggel trekt snel in, vervaagt en vermindert tekenen van vermoeidheid, maakt de huid rondom de ogen minder dik en brengt het vochtgehalte rondom de ogen weer op peil, oftewel het hydrateert de huid ook nog eens! Ook dit product bevat geen parabenen, minerale oliën en kleurstoffen.
            Voordat ik de dagcrème uit deze huidverzorgingslijn opbreng, gebruik ik eerst de ooggel. Toen ik deze de allereerste keer gebruikte was ik na een aantal seconden echt niet enthousiast. De gel plakte terwijl ik het inklopte rondom mijn ogen en ik was bang dat dit gevoel niet weg zou gaan. Niets leek minder waar: toen de gel volledig was ingetrokken was er niets meer te merken van het plakkerige gevoel. Dit gevoel had plaatsgemaakt voor een veel fijner gevoel: een koelere huid rondom mijn ogen. Mijn huid voelde strakker aan en de huid rondom mijn ogen was zichtbaar minder dik! Dingdingding: super fijne ooggel voor in de zomer. Lekker verkoelend! De verpakking is trouwens ook fijn en hygiënisch dankzij het tuutje. 


Ooggel en dagcrème net aangebracht op de huid. 
Ooggel en crème een stukje uitgesmeerd over mijn huid. Je ziet dat beide producten een hele andere structuur hebben. De dagcrème heeft een zalf-achtige verzorgende structuur. De ooggel daarentegen ziet er heel erg verfrissend uit en trekt snel in. 
 
Nooit eerder heb ik producten van Yves Rocher gebruikt. Nouja, zeg nooit nooit. Mijn moeder bestelde vroeger wel eens producten van dit merk en ik kreeg dan wel eens een douchegel die mierzoet rook naar ieder fruitstuk dat je je kon bedenken. Ik gebruikte de dagcrème, ooggel en lotion zonder dat ik de prijs hiervan wist. Ik ging naar de site van Yves Rocher en schrok van de prijzen. Niet op een negatieve manier, maar juist heel erg positief. Ik wist niet dat zulke fijne verzorgingsproducten voor zo’n klein en leuk prijsje worden verkocht.
            Ik zag op de website van Yves Rocher dat je ook tot 50% korting krijgt op de meeste producten van deze Hydra Végétal lijn. De hydrabooster concentraat  en de frisse reiningsgel lijken mij ook erg fijn! De producten zijn dus te bestellen via de webshop of in de winkels van Yves Rocher.
 
Heeft één van jullie veel ervaring met de producten van Yves Rocher? Toevallig al eens iets geprobeerd van deze collectie producten? Ik ben benieuwd, misschien heb je nog wel aanraders. Laat het me weten!
Deel dit artikel
Back to top